TOP: 2021 legjobb cikkei a Techwokon

Elérkeztünk 2021 utolsó napjához, holnap már a 2022-es évet kezdjük. Reméljük, az év utolsó napját sokan tudják pihenéssel, olvasgatással tölteni. Utóbbi esetben szeretnénk javasolni néhány érdekes témát. Merthogy végignéztük a Techwok idei termését és leszüreteltük belőle a legizgalmasabb, legérdekesebb teszteket, tippeket, TOP válogatásokat. Így az alábbiakban – szerintünk – ott sorakoznak 2021 legjobb cikkei, legalábbis ami a Techwok felhozatalát illeti.

2021 legjobb cikkei a Techwokon

Az alábbi lista valószínűleg akkor is elegendő munícióval szolgál az év utolsó napján az olvasgatáshoz, ha valakit esetleg nem érdekel az összes platform és programtípus. Igyekeztünk úgy válogatni, hogy mindenki találjon kedvére valót.

Mielőtt azonban hagynánk mindenkit kibontakozni és egy csésze tea vagy kávé mellett elmerülni az olvasásban, még egy gyors jókívánság: Nagyon sikeres, boldog, békés és az elmúlt időszaknál – a való életben és virtuálisan egyaránt – vírus mentesebb új évet kívánunk! S ha a COVID problémát mi nem is tudjuk megoldani, a sikerhez és a számítógéppel-okoseszközökkel töltött idő érdekesebbé, hasznosabbá tételéhez azért igyekszünk segítséget nyújtani jövőre is a cikkeinkkel. Most pedig következzen a lista:

Ne maradjon le erről sem!