Hírlevél feliratkozóinknak: ingyenes e-bookok, referenciakártyák, programok

A Techwok referencia kártyák segítségével hatékonyabban használhatja ki a Microsoft Windows, az Apple OS X (MacOS) és a Microsoft Office funkcióit. Ha feliratkozik hírlevelünkre, azonnal letöltheti bármelyik referenciakártyát, sőt, e-bookokat és offline ÁFA-kalkulátor alkalmazásokat is letölthet, teljesen ingyen.

A referencia kártyák billentyűkombinációkat tartalmazó része levágható és praktikusan elhelyezhető a monitor mellett, a falon, vagy az íróasztalon, hogy mindig kéznél legyen.

Legyen a Facebook Messenger mestere

Mára a Facebook és a Messenger életünk szinte szerves részévé vált. Itt érjük el leggyorsabban ismerőseinket, barátainkat, néha még a családtagjainkat is. Ebben a könyvben egy helyre gyűjtöttük a leghasznosabb Messenger tippeket és trükköket, amelyek jól jöhetnek a népszerű csevegő használata során.

Hatékonyabb üzlet iPhone-nal és iPaddel

Vajon ki tudjuk-e használni a smartphone-okban rejlő képességeket üzletünk beindításához vagy sikeresebbé tételéhez? Beválhat-e az okostelefon a mindennapi munkában? Szerintünk igen! S erre ebben a könyvben szolgálunk bizonyítékkal.

Biztonságban az interneten

Könyvünkben nélkülözhetetlen tudnivalókkal szolgálunk a biztonságos internetezéshez. Legyen szó akár az otthoni, akár a céges számítógépről, e praktikákkal megóvhatjuk adataink és dokumentumaink biztonságát.

Hatékony időmenedzselés paradicsommal

Miként lehet jobban beosztani időnket, munkáinkat egy szem paradicsommal? Nem szeretnénk lelőni a poént, de annyi biztos: a könyvben ismertetett módszerrel érezhetően hatékonyabbak leszünk a munkánkban, miközben akár a szabadidőnk mennyiségét is növelhetjük!

Online kalkulátorok

Gondot jelent a nettó, bruttó értékek, vagy az áfa tartalom kiszámítása? Online áfa-kalkulátorunkkal oda-vissza, minden variációban számolgathat. Villámgyorsan.

De van Képátló kalkulátor is, amely a col <> cm váltás mellett arra is használható, hogy kiválasszuk a televízió és a fotel közötti megfelelő távolságot, a tökéletes látványért.

Sőt, azt is ki lehet számolni, hogy egy pendrájvra vagy memóriakártyára mennyi fotó, videó, e-book, dokumentum stb. fér el.

Online kalkulátorainkat regisztráció és feliratkozás nélkül használhatják!