Techwok.hu

Kiadó: Nákovics László

Felelős szerkesztő: Nákovics László (LinkedIn)

A weboldalon megjelenő cikkek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esnek. A teljes cikket, vagy annak részleteit tilos másolni vagy közzétenni a szerző és a kiadó írásos engedélye nélkül. Amennyiben szüksége lenne a teljes cikk átvételének engedélyére, szeretné a cikkek egy-egy részletét saját blogjában ajánlóként átvenni, vagy az oldal tartalmát RSS gyűjtőben közzétenni, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlapon. Együttműködési ajánlatát szintén itt írhatja meg nekünk.

Nyitóképeink és illusztrációink saját gyűjteményekből, illetve a Freepik.com, Freevector.com, Pixabay.com, Unsplash.com oldalakról származnak. Felhasználásuk az adott oldal licencelésének megfelelő, így újrafelhasználásuk általunk nem engedélyezett. A mockup illusztrációkat a smartmockup.com oldal segítségével készítjük (erről bővebben itt olvashat).

A cikkekben elhelyezett illusztrációk, sajtófotók újrafelhasználása csak a kiadó engedélyével történhet. Ezek forrása – a fentieken felül – a tesztelt termékek és szolgáltatások gyártója által adott sajtóanyag is lehet, melynek további felhasználásáról a termék vagy szolgáltatás gyártója rendelkezhet.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK!

 

Adatkezelés

A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat nem adjuk át harmadik fél számára. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@techwok.hu e-mail címen. Az oldal böngészésével, hírlevélre feliratkozással, ajándék e-book igényléssel elfogadja adatkezelési elveinket. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz kattintson a hírlevél alján található egyedi leiratkozási linkre, vagy kérje a leiratkoztatást az info@techwok.hu e-mail címen.

 

Hirdessen nálunk

A Techwok azoknak szól, akik szeretnék a legújabb technikai eszközöket – legyen szó okostelefonokról, tabletekről, vagy számítógépről – szórakozáshoz és munkához egyaránt hatékonyan alkalmazni a hétköznapokban. Emellett megkönnyítjük a hazai kis- és középvállalkozások munkáját is, hiszen KKV rovatunkban egy helyre gyűjtjük a vállalkozások, cégek számára hasznos szolgáltatásokat, programokat.

Hirdetőink a rovatszponzorációs lehetőséggel akár célzottan is elérhetik a hazai kkv-kat (KKV rovat), a technológiai újdonságok és szoftverek iránt érdeklődő fiatalokat (Tanulás rovat), vagy a számítógép és az okoseszközök használatával most ismerkedő idősebb korosztályt.

Tematikus e-bookjaink és digitális kiadványaink segítségével szintén célzottan érhetők el a potenciális ügyfelek. A könyveket, referencia kártyákat a Techwok Kiadványok oldalon lehet letölteni.

A KKV-k számára hasznos szolgáltatásokat, ingyenes tartalmakat gyűjtő oldalunk (kkvlinkek.techwok.hu) is tökéletes lehetőséget nyújt termékek, szolgáltatások hirdetésére.

Pro rovatunkban a professzionális felhasználóknak, a kreatív szakmabelieknek szóló tartalmakat találnak olvasóink és partnereink.

Amennyiben érdeklik a hirdetési lehetőségek, töltse le médiaajánlatunkat. A hirdetési feltételek részleteiről a Techwok.hu ÁSZF-ében talál meg minden információt.

Médiaajánlat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tárhelyszolgáltató

INTREX-HOSTING KFT.

8000 Székesfehérvár, Nyitrai utca 49/4
Telefon: +36 1 987 6851
Fax: +36 1 5100 125
E-mail: info@domain-ellenorzes.hu

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot erre a linkre kattintva érheti el.