Techwok.hu

Kiadó: Nákovics László

Felelős szerkesztő: Nákovics László (LinkedIn)

A weboldalon megjelenő cikkek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esnek. A teljes cikket, vagy annak részleteit tilos másolni vagy közzétenni a szerző és a kiadó írásos engedélye nélkül. Amennyiben szüksége lenne a teljes cikk átvételének engedélyére, szeretné a cikkek egy-egy részletét saját blogjában ajánlóként átvenni, vagy az oldal tartalmát RSS gyűjtőben közzétenni, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlapon. Együttműködési ajánlatát szintén itt írhatja meg nekünk.

Nyitóképeink és illusztrációink saját gyűjteményekből, illetve a Freepik.comFreevector.comPixabay.comUnsplash.com, Pexels.com, Burst.com, StockSnap.io, Pikwizard.com, Picjumbo.com, elements.envato.com oldalakról származnak. Felhasználásuk az adott oldal licencelésének megfelelő, így újrafelhasználásuk általunk nem engedélyezett! Az ingyenes stock képek esetében az adott oldalról (például Pixabay.com) letölthető az eredeti változat, de például a Freepik és az Envato esetében a Premium ábrák és fotók vásárolt licenccel rendelkeznek. Ezek bármilyen jellegű átvétele az oldalunkról szigorúan tilos és szerzői jogokat sért!

A mockup illusztrációkat a smartmockup.com (erről bővebben itt olvashat) és a Mockuper (erről itt találja cikkünket), az AppLaunchpad, és a Mockuuups Studio (erről itt írtunk tesztet) segítségével készítjük. Felhasználunk képeket a psd.graphics és a kaboompics.com ingyenes mokcup- és fotógyűjteményekből is. A Techwok.hu saját képeinek, fotóinak, illusztrációinak átvétele kizárólag a kiadó engedélyével történhet. Az általunk készített képernyőképek, fotók, illusztrációk szerzői jogvédelem alatt állnak.

A cikkekben elhelyezett illusztrációk, sajtófotók újrafelhasználása csak a kiadó engedélyével történhet. Ezek forrása – a fentieken felül – a tesztelt termékek és szolgáltatások gyártója által adott sajtóanyag is lehet, melynek további felhasználásáról a termék vagy szolgáltatás gyártója rendelkezhet.

Cikkeinket a lehető legnagyobb odafigyeléssel írjuk, tesztelés nélkül nem közlünk bemutatót sem hardverekről, sem szoftverekről, sem online szolgáltatásokról. Ennek ellenére a cikk elkészülte utáni verzióváltások során a tesztelt termékekben bekövetkező üzleti és minőségbeli változásokat nem áll módunkban követni, így a cikkekben olvasható tartalom kizárólag a cikk készültekor általunk tesztelt verzióra vonatkozik! Nem vállalunk felelősséget a tesztelt weboldalak és programok funkcióinak megfelelő működésével, használhatóságával, az oldalak és szoftverek változásaival, vagy azok későbbi teljes leállásával kapcsolatban.

Minden tesztelt alkalmazást és weboldalt alávetünk a virustotal.com oldal ellenőrzésének.

Cikkeinknél a Techwok.hu szerzővel ellátott anyagok sajtóanyagok vagy PR cikkek, így azok tartalmáért nem vállalunk felelősséget.

Tárhelyszolgáltató

Versanus Informatikai és Szolgáltató Kft.

1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 5. em. 56.

Hirdessen nálunk

A Techwok azoknak szól, akik szeretnék a legújabb technikai eszközöket – legyen szó okostelefonokról, tabletekről, vagy számítógépről – szórakozáshoz és munkához egyaránt hatékonyan alkalmazni a hétköznapokban. Emellett megkönnyítjük a hazai kis- és középvállalkozások munkáját is, hiszen KKV rovatunkban egy helyre gyűjtjük a vállalkozások, cégek számára hasznos szolgáltatásokat, programokat.

Hirdetőink a rovatszponzorációs lehetőséggel akár célzottan is elérhetik a hazai kkv-kat (KKV rovat), a technológiai újdonságok és szoftverek iránt érdeklődő fiatalokat (Tanulás rovat), vagy a számítógép és az okoseszközök használatával most ismerkedő idősebb korosztályt.

Tematikus e-bookjaink és digitális kiadványaink segítségével szintén célzottan érhetők el a potenciális ügyfelek. A könyveket, referencia kártyákat a Techwok Kiadványok oldalon lehet letölteni.

A KKV-k számára hasznos szolgáltatásokat, ingyenes tartalmakat gyűjtő oldalunk (techwok.hu/kkv-linkek) is tökéletes lehetőséget nyújt termékek, szolgáltatások hirdetésére.

Pro rovatunkban a professzionális felhasználóknak, a kreatív szakmabelieknek szóló tartalmakat találnak olvasóink és partnereink.

Amennyiben érdeklik a hirdetési lehetőségek, töltse le médiaajánlatunkat. A hirdetési feltételek részleteiről a Techwok.hu ÁSZF-ében talál meg minden információt. Hirdetési lehetőségekkel kapcsolatban bővebb információt erre a linkre kattintva talál.

VEGYE FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

Egyedi hirdetési ajánlathoz üzenjen nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Üzenetek küldése előtt olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az üzenetekre igyekszünk 48 órán belül válaszolni.

Kapcsolat
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek

Amennyiben a téma érzékenysége miatt bizalmas, titkosított üzenetet kíván küldeni a szerkesztőnek, azt erre a linkre kattintva teheti meg. A titkosított üzenetek küldését a Tutanota szolgáltató biztosítja számunkra. A linken elérhető űrlap kitöltése teljesen anonim módon is lehetséges, az üzenet a Tutanota szerverén titkosítva tárolódik.