A Techwok azoknak szól, akik szeretnék a legújabb technikai eszközöket – legyen szó okostelefonokról, tabletekről, vagy számítógépről – szórakozáshoz és munkához egyaránt hatékonyan alkalmazni a hétköznapokban. Emellett megkönnyítjük a hazai kis- és középvállalkozások munkáját is, hiszen KKV rovatunkban egy helyre gyűjtjük a vállalkozások, cégek számára hasznos szolgáltatásokat, programokat.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy cégének szolgáltatását vagy termékét megismertesse oldalunkon olvasóinkkal cikk, banner, vagy akár letölthető e-book formában. Miért érdemes nálunk hirdetni?

 

  • Napról-napra növekszik olvasótáborunk, akik elkötelezetten olvassák cikkeinket.
  • Több ezer hírlevél olvasónk is megkapja a hirdetését és Facebook oldalunkon is közzé tesszük.
  • Könnyedén elérhet potenciális ügyfeleket és üzletfeleket, mert a Techwok.hu az átlagfelhasználók mellett cégeknek is szól (KKV rovat és KKV linkek aloldal).
  • Tanulás rovatunkkal célzottan elérheti a diákokat is, legyen szó akár felső tagozatosokról, akár egyetemistákról.
  • E-bookjaink és referencia kártyáink ingyenesen jutnak el több ezer hazai kkv-hoz, PDF és epub formátumban (Techwok Kiadványok oldal). 

Töltse le médiaajánlatunkat, hogy megismerje a hirdetési lehetőségeket és árakat.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi hirdetési ajánlathoz üzenjen nekünk az alábbi űrlap kitöltésével. Üzenetek küldése előtt olvassa el adatvédelmi nyilatkozatunkat. Az üzenetekre igyekszünk 48 órán belül válaszolni.

Kapcsolat
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek