TOP 2019: az év legnépszerűbb cikkei

Elérkezett a karácsony, amikor végre kicsit rápihenhetünk az éves hajtásra és a családdal, barátokkal tölthetjük az ünnepet. Ilyenkor az ember – ha éppen nincs rohanásban a rokonlátogatások hevében – kicsit nyugodtabban tölti a napjait, s jut ideje olvasgatni is. S bár mi is nagyon támogatjuk a hagyományos papírra nyomtatott könyvekben való elmélyülést egy jó tea vagy forró csoki társaságában, azért mégiscsak tech oldal vagyunk, szóval feltételezzük, hogy akad, aki ilyenkor is szívesen olvas programokról, vagy böngészi az IT tippeket, TOP listákat. Nos, rajtunk ne múljon, mivel úgyis itt az év vége, összeválogattunk az idei év legnépszerűbb cikkei közül húszat.

Az év legnépszerűbb cikkei a Techwokon

Igyekeztünk úgy válogatni, hogy ne csak egy-két témakört érintsen az összeállítás, mert lehet, hogy a Windows tuningolás népszerű témakör, de mégsem feltétlenül kell karácsonykor tíz cikket olvasni csak arról. Szóval szolgálunk itt fordítóprogramoktól, az internetgyorsítási tippeken át, a családfakészítésig mindenféle témakörben napvilágot látott alkalmazásokkal, online szolgáltatásokkal.

A legtöbb ezek közül ingyenes és többféle rendszeren használható (bár ez hűséges olvasóink számára talán nem meglepő, hiszen a Techwok célja a kezdetektől az, hogy Windows, macOS, Linux, iOS és Android platformokon egyaránt hasznos megoldásokkal szolgáljunk).

Az alábbi válogatással kívánunk most nagyon boldog és békés karácsonyt minden kedves olvasónknak!

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató