2019 leghasznosabb online szolgáltatásai

Alig két hét és itt az év vége, így arra gondoltunk, összefoglaljuk, melyek voltak 2019 leghasznosabb online szolgáltatásai, amelyekről részletes tesztet írtunk itt a Techwokon. Már csak azért is fontos kategória ez, hiszen oldalunkon igyekszünk olyan megoldásokat bemutatni, amelyek lehetőleg minden, vagy a legtöbb népszerű rendszeren gond nélkül futnak.

2019 leghasznosabb online szolgáltatásai

Szóval számunkra fontos, hogy akár Windows, macOS, Linux előtt ülve, vagy egy androidos okostelefont, netán egy iPhone-t kézben tartva is hasznát vegyék olvasóink a bemutatott programoknak. S hát lássuk be, az online szolgáltatások egyik nagy előnye, hogy szinte bármilyen rendszeren, telepítés nélkül, a böngészőnkben megnyitva lehet őket használni.

Az itt következő cikkekben ilyeneket mutattunk be. Vannak közöttük összetettebb és akadnak nagyon egyszerű szolgáltatások. S ugyanígy van, ami ingyenes, s van, ami csak előfizetéssel használható. De szerintünk abszolút érdemes megismerkedni velük, mert jól jöhetnek a hétköznapokban.

Akadnak kedvenceink is, mint például a FlexClip, amely egy nagyon egyszerűen használható online videószerkesztő, hogy bárki összedobhasson egy kis videót a felvételeiből, fotóiból, s némi szöveggel, animált címmel ellátva tálalja azokat a Youtube-on és más videómegosztókon. De szintén nagyon kedveltük a MightyForms nevű online űrlapkészítőt, vagy éppen a Firefox nagy fájlok küldését lehetővé tévő szolgáltatását, a Firefox Sendet is. Szóval szerintünk abszolút érdemes egy kis időt rászánni az alábbi linkekre. Sok hasznos online szolgáltatás várja a felfedezőkedvű olvasókat!

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató