A legjobb ingyenes online időmérők

Időmérésre számtalan jobbnál jobb alkalmazás áll rendelkezésünkre akár a számítógépen (lásd Pomodoro programok) és okostelefonon (lásd meditációs időmérő, több-szálú időmérés) egyaránt. De mi van akkor, ha épp egyikre sincs feltelepítve a megfelelő program, nekünk viszont mérnünk kellene az eltelt időt. Legyen szó tojásfőzésről, tortasütésről, tanulásról vagy munkáról, az alábbi ingyenes online időmérők mindig a rendelkezésünkre állhatnak.

A legjobb ingyenes online időmérők

Az alábbi ingyenes online időmérők nagy előnye, hogy nem kell őket telepíteni. Elég csak megnyitni a böngészőben a nekünk szimpatikusat és azonnal használatba venni. Így rendszertől függetlenül, bármikor bevethetők.

Online Timers

Mint az nevéből is kitűnik, az Online Timers oldalon különféle időmérő megoldásokat találunk. Ha villámgyorsan kell egy könnyen beállítható és elindítható időmérő, ez lehet a legjobb megoldás. Nem szép, de legalább tényleg pikk-pakk beállíthatjuk rajta a kívánt időtartamot, s máris indulhat a mérés.

Érdekessége, hogy van Multiple Timers üzemmódja is, amelyen egyszerre több időzítést is használhatunk, illetve akad még pomodoro időmérő is rajta, hogy elősegítse a hatékony munkavégzést vagy tanulást. Szóval itt mindent megkapunk egy helyen és mindössze pár kattintás bármelyik időmérő beüzemelése. Érdemes vele megismerkednií!

Time and Date

A Time and Date oldal már szerepelt nálunk korábban, amikor éppen 2019-es, nyomtatható naptárak készítéséhez adtunk tippeket. Merthogy ezen az oldalon ilyet is lehet. Ám ezen felül remek időmérő funkciókat is találunk rajta. Van itt online stopper és több szálon futó időzítő egyaránt.

De olyan extrákkal is dicsekedhet, mint a különféle naptári számítások gyors elvégzése (hány nap van egy adott dátumig, hány nap van két dátum között, visszaszámlálás különféle ünnepekig stb. Kihagyhatatlan oldal, ha idő-számításról van szó.

Online Meditation Timer

Végül következzen egy olyan időmérő, amelyről korábban már írtunk részletes bemutatót, de megérdemli, hogy itt is helyet kapjon. Az Online Meditation Timer nagyon egyszerű, hangulatos felülettel várja, hogy segíthessen nekünk egy kellemes meditáció levezénylésében. Mindenre gondoltak a fejlesztők, szóval tökéletes meditációs időmérővel van dolgunk. Akinek szüksége van ilyenre, ne hagyja ki!

Ne maradjon le erről sem!