Legjobb ingyenes naptárkészítők: 2019-es naptár készítése, fotókkal is

Közeledik az év vége, éppen ezért arra gondoltunk, elővesszük a minden évben felbukkanó témát és megmutatjuk, miként oldható meg egy saját 2019-es naptár készítése, akár családi fotókkal kiegészítve. Lesznek itt napi-, heti-, havi-, éves naptár változatok egyaránt, testreszabható formában, nyomtatható verzióban. Korábban egyébként foglalkoztunk a témával, a 2018-as évre is készítettünk naptárakat, de most 2019-re koncentrálunk. Következzenek ehhez a legjobb ingyenes naptárkészítők és sablon gyűjtemények.

Frissítés 2019.12.12.: Naptárkészítéssel kapcsolatban ajánljuk még friss cikkünket, amelyben a 2020-as naptárak készítéséhez mutattunk ingyenes alkalmazásokat, szolgáltatásokat.

A legjobb ingyenes naptárkészítők koronázatlan királya

Kezdjük azzal az online szolgáltatással, amelyik szerintünk könnyedén elviszi a pálmát a kínálatban szereplők között. Mert hiába ez itt az online naptárkészítők krémje, a Time And Date még így is fejhosszal vezet. Legalábbis ha nem egy fotóval ellátott naptár a célunk.

Ezen az oldalon magyar nyelvű, teljesen testreszabott felépítésű naptárakat készíthetünk, éves-, havi-, heti-, napi kivitelben.

Beletehetjük az ünnepeket, a holdfázisokat, s megannyi mást. Egyszerűen hihetetlen, milyen profi a végeredmény, amelyet PDF-ben tölthetünk le, így könnyedén ki tudjuk nyomtatni.

Naptár készítése családi fotókkal

Ha valaki fotós naptárban gondolkodik, annak a legjobb a PicallyCalendar, amellyel pillanatok alatt kreálhat egy csodás összeállítást. Sajnos itt a magyar nyelvről le kell mondanunk, de kárpótlásul van lehetőségünk saját kiemelt dátumokat is felvenni a Manage Events gombra kattintva (születésnapok, fontosabb családi évfordulók dátumai stb.). Szóval ha családi naptárra vágyunk, ennél egyszerűbben valószínűleg nem is lehetne megoldani ingyen. A végeredmény itt is PDF-ben tölthető le. Van egyébként többféle variáció, érdemes mindegyikkel próbát tenni.

Letölthető 2019-es naptárak, naptár sablonok, változatos formákban

Végül következzen néhány olyan gyűjtemény, amelyekből változatos formában és stílusban lehet letölteni naptárakat. A legtöbb Word és Excel formátumban van, vagyis a Microsoft Office-ban egészen biztosan profin átszerkeszthetők (vagyis átírhatjuk a szövegeket, lecserélhetjük a grafikai elemeket), de jó esély van arra is, hogy mondjuk az ingyenes LibreOffice-ban hasznosítsuk őket.

A CalendarLand lazább, a Vertex42 pedig modernebb, minimalistább sablonokkal várja az érdeklődőket. De ha valaki inkább a Microsofttól várna naptársablonokat az Office-hoz, nem kell csalódnia. A szoftveróriás is nagyszerű gyűjteménnyel szolgál a felhasználóknak, amelyet feltétlenül érdemes átböngészni.

Ha különlegesebbre vágyunk

Ha valaki a különlegesebb felosztásokat szereti a heti és havi nézetekben, annak a Calendarpedia maga a Kánaán. Itt igazán egyedi felosztású naptárakra lelhetünk, vagyis azok is jó eséllyel megtalálják amit keresnek, akik szakítanának a hagyományos felépítéssel. Ráadásul a PDF mellett Excel és Word formátumban is letölthető mind, így egy kis szorgalommal akár teljesen a saját elképzeléseinknek megfelelőre formálhatjuk őket. Ezen kívül ott van még a Philofaxy nevű oldal 2019-es kínálata is, amely szinteén PDF, Word és Excel formátumban tölthető le, így az azonnal nyomtatható verzió mellett rendelkezésre áll az átvariálható is.

Ne maradjon le erről sem!