Online időmérő program meditációhoz, ingyen

Az idő mérése sok esetben fontos feladat. Mutattunk már mi is olyan appot, amellyel egyszerre felügyelhetjük az összes tennivalót főzés közben, miközben a tanulással, munkával kapcsolatos dolgainkra fordított időt is nyomon követhetjük vele. De ha már a munkát említettük, akkor szolgáltunk már olyan időmérővel is, amellyel a szabadúszók követhetik figyelemmel a megbízásokra fordított időt. S persze akadt már ajánlatunk azok számára is, akik a meditációjukhoz keresnek megbízható, diszkréten figyelmeztető időmérő appot az okostelefonjukra. Számukra mutatunk ma még egy alternatív megoldást, amely gyakorlatilag bármilyen rendszeren használható, ahol rendelkezésünkre áll az internet és egy modern böngésző program. Ez ugyanis egy online időmérő program meditációhoz, amely a meditációnk megzavarása nélkül igyekszik jelezni az esetleges szakaszokat, s persze a meditációra fordítani szánt idő leteltét is.

Ingyenes online időmérő program meditációhoz

Mint ahogy a meditáció lényege sem az, hogy túlbonyolítsuk vele az életünket, úgy egy meditációs időmérő esetében sem árt, ha a lehet legegyszerűbben használható. Márpedig az Online Meditation Timer alkalmazás abszolút faék egyszerűségű. Használata mindössze pár kattintásra vonja el figyelmünket a megkezdendő meditálástól: az oldal megnyitása után meg kell határoznunk egy felkészülési időt (Prepare), a meditációra szánt időmennyiséget (Meditation), illetve a szakaszok hosszát. Ezután már semmi más dolgunk nincs, mint elindítani a mérési folyamatot a Meditate gombra kattintva.

A felkészülési idő alatt elhelyezkedhetünk, összpontosíthatunk, majd megkezdhetjük meditációnkat, amelynek egyes szakaszait, illetve a végét a program finom, visszafogott gong hanggal jelzi. Lássuk be, nincs túlbonyolítva. Amire kell, arra tökéletesen használható, telepítés és letöltögetés nélkül.

Ha valaki állandóan magával szeretne vinni egy hasonló alkalmazást, annak tudjuk még ajánlani a bevezetőben is megemlített meditációs appot, amelyben több meditációs sablont (hossz, hangeffekt stb.) is beállíthatunk, illetve extra szolgáltatásként akár az Apple Egészség alkalmazásával is képes együttműködni, így a meditációval töltött idő oda is automatikusan bekerül.

Ne maradjon le erről sem!