Zseniális időmérő app ingyen, párhuzamos feladatokhoz is

Bár az iOS-nek van saját időmérő applikációja, azzal egyszerre sajnos csak egy feladatra koncentrálhatunk. De mi van, ha mit több dolgot is szeretnénk figyelemmel kísérni egyszerre? Természetesen van erre is megoldás, ráadásul teljesen ingyen.

 

Timeglass

A Timeglass egy igazán sokoldalúnak mondható iOS app, amelynek segítségével párhuzamosan több eseményt is nyomon követhetünk, pontosabban mérhetjük a rájuk szánt időt.

Ráadásul a program rengeteg előre definiált sablonnal is rendelkezik.

Az egyes időmérőknek nem csak saját nevet, de akár saját ikont és a feladathoz szabott figyelmeztető hangjelzést is választhatunk. Így aztán a meditációnkra szánt 5 perc után nem fogunk infarktust kapni egy hirtelen zajtól, de a süteményt sem égetjük majd oda, csak mert az andalító gitár akkordokat nem vettük észre a tévé zaja mellett.

Az előre kapott időmérők kategorizálva vannak, edzés, relaxáció, munka stb.

A Timeglass ismétlődő időmérésre is alkalmas, így például egy komplett edzéstervet is beállíthatunk vele, ahol jelzi a különböző gyakorlatokra szánt idő leteltét, majd automatikusan mérni kezdi a következő gyakorlatot. De ugyanígy használhatjuk pomodoro módszer esetén a szakaszok mérésére is.

Egyszóval egy igazán jól alkalmazható, egyszerűen használható, ráadásul ízléses és átlátható felülettel ellátott kis programmal van dolgunk. Ha a sablonok között nem találjuk meg amit keresünk, létrehozhatunk saját időzítéseket is.

Érdemes kipróbálni!

Ne maradjon le erről sem!