TOP 2019 nyár: a legnépszerűbb tesztek és tippek, melyekről lemaradhatott

Véget ért a nyár, elkezdődött az iskola, s a munka is teljes gőzzel újraindult szinte mindenkinél. Mi pedig arra gondoltunk, szeptember első hetének első napján egy helyre sűrítjük az idei nyár legnépszerűbb techwokos tesztjeit, tippjeit. Mert hát teljesen megértjük azokat, akik a tomboló kánikulában inkább a vízparton ültek, vagy csodás tájakon kirándultak, ahelyett, hogy a számítógép vagy az okostelefon képernyőjén bújták volna a tech cikkeket. Kit érdekel ez, amikor éppen egy csésze forró kávéval kezében bambulja a Balaton fodrozódó hullámait? De most itt a lehetőség, hogy az első szeptemberi napokon még kicsit lazábban vegyük az életet, s átnézzük, melyek voltak a legnépszerűbb tesztek és tippek itt a Techwokon.

TOP 2019 nyár: a legnépszerűbb tesztek és tippek, amelyekről esetleg lemaradhatott

Túl sok körítést ezúttal nem adunk a dologhoz, hiszen így is méretes lista található ebben a cikkben. A lényeg úgyis ott van, a linkelt anyagokban. Reméljük, mindenki talál kedvére való olvasnivalót e gyűjteményben!

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató