TOP 2018: az év legnépszerűbb tippjei

A napokban csokorba szedtük, melyek voltak 2018 legnépszerűbb cikkei a Techwokon. Mára sem hagyjuk azonban olvasnivaló nélkül az ide látogatókat: íme az év legnépszerűbb tippjei. Vagyis ma azokat a gyakorlati anyagokat szedtük össze egy helyre, amelyek segíthetnek a számítógép és az okoseszközök jobb kihasználásában.

 

Az év legnépszerűbb tippjei a Techwokon 2018-ban

Miként arra tegnap is felhívtuk a figyelmet, ha valaki olvasnivalót keres nálunk, érdemes használnia az oldal felső részén látható Témák és Ajánló menüpontokat. Előbbiben témakörök szerint gyűjtöttük össze a friss cikkeket, míg utóbbi véletlenszerűen tud ajánlani olvasnivalót, a főbb rovatokból. Mindkettőre igaz, hogy nem csak 2018-ból, hanem a Techwok indulása óta íródott összes cikkből lehet velük mazsolázni. Most pedig következzenek az idei év legnépszerűbb tippjei.

 

Fájlok másolása wifin keresztül az iPhone-ra, bárhol, bármikor

Mutattunk egy ingyenes appot, amelynek segítségével bármilyen gépről átmásolhatunk fájlokat az iPhone-ra és vissza. A gépen semmit nem kell hozzá telepíteni és csak wifi kapcsolatra van szükség a telefon és a gép között.

Tovább a cikkhez >>>

 

Látványos HTML aláírás készítése e-mailekhez

Ha szeretnénk egy ízléses, jól felépített HTML aláírást biggyeszteni az e-mailjeink végére, próbáljuk ki a cikkben bemutatott megoldásokat. Az eredmény nagyon meggyőző lesz!

Tovább a cikkhez >>>

 

DLL fájlok gyors és egyszerű letöltése

Egy program DLL fájlokat hiányol az elinduláshoz? Semmi gond. Ezekkel a megoldásokkal biztonságosan és gyorsan beszerezhetjük a különféle DLL állományokat.

Tovább a cikkhez >>>

 

HEIC fotók konvertálása JPG formátumba, online

A iPhone-ok HEIC formátumát nem minden program tudja olvasni. De ha átkonvertáljuk őket JPG-re, már nincs is semmi gond. A konvertáláshoz pedig itt van pár praktikus, ingyenes eszköz.

Tovább a cikkhez >>>

 

Privát fotók elrejtése az iPhone-on

Nem szeretnénk, ha privát fotóinkat bárki láthatná az iPhone-on, amikor épp képeket mutogatunk neki? Semmi gond! Emitt pár hatékony módszer az ilyen fotók elrejtésére.

Tovább a cikkhez >>>

 

Youtube videók lejátszása a VLC Media Playerben

A VLC Media Player szerintünk a legjobb médialejátszó program jelenleg. S egy ügyes trükkel még arra is rávehető, hogy Youtube videókat játsszon le nekünk a gépen.

Tovább a cikkhez >>>

 

Formába öntött fotókollázs készítése Windowson, teljesen ingyen

Egy látványos fotókollázs jól mutat a Facebookon, vagy akár nyomtatva a falon is. Ilyeneket készíthetünk ingyen az alábbi programokkal.

Tovább a cikkhez >>>

 

7zip fájlok gyors kicsomagolása és létrehozás, több rendszeren

Végül egy kis segítség azoknak, akik kétségbeesve tapasztalták, hogy egy e-mailben 7z kiterjesztásű fájlokat kaptak. Ezek tömörített fájlok, amelyek kicsomagolásához mutatunk megoldásokat. Sőt, a létrehozásukhoz is!

Tovább a cikkhez >>>

 

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató