Karácsony 2021: képeslap készítés, karácsonyi zenék ingyen, ajándék lista appok, ünnepi receptek stb.

Bár még van néhány napunk karácsonyig, azért a készülődés már minden bizonnyal gőzerővel zajlik sokaknál. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget adni, hogy a Karácsony 2021-ben se kergessen bennünket az őrületbe, s – a lehetőségekhez mérten – nyugodtan tudjon felkészülni mindenki az ünnepre.

Karácsony 2021: képeslap készítés, karácsonyi zenék ingyen, ajándék lista appok ünnepi receptek stb.

Mivel minden évben bővítjük karácsonyi tippgyűjteményünket, így ezúttal a korábban már publikált tanácsok, tesztek legjobbjait válogattuk összes egy csokorba, kiegészítve persze a gyűjteményt néhány idei érdekességgel, mint amilyenek például a saját, nyomtatható 2022-es naptár készítésének trükkjei.

De lesz itt szó karácsonyi dalok ingyenes beszerzéséről, vagy éppen online karácsonyi rádiókról is. Emellett megmutatjuk, miként lehet saját karácsonyi képeslapot kreálni a Wordben, vagy milyen appokban érdemes összegyűjteni, hogy mit vásárolnánk a családtagoknak, ismerősöknek, rokonoknak. Sőt, azt is eláruljuk, milyen programokban lehet a leghatékonyabban összegyűjteni a karácsonyi recepteket és milyen recepgyűjtemények vannak a weben, ahol ünnepi falatok készítéséhez kapunk részletes útmutatókat.

Ha pedig valaki esetleg még a karácsonyi időszakban is távmunkára adja a fejét, az alábbi karácsonyi Zoom hátterekkel teheti kicsit ünnepibbé a hangulatot az online meetingeken. De még ez sem minden! Íme a legjobb karácsonyi Techwok tippek 2021-re (is):

Ne maradjon le erről sem!