A legjobb karácsonyi visszaszámlálók Windowsra és macOS-re

Néhány nappal ezelőtt írtunk pár iOS-re és Androidra telepíthető kis appról, amelyek segítségével pontosan nyomon követhető, hány nap van még hátra karácsonyig. Ha valaki nem mobilon, hanem asztali gépen vagy notebookon szeretné látni, hogy mennyire kell gyorsítani az ünnepi készülődés ütemét, annak most mutatunk néhány windowsos megoldást is. Íme néhány remek karácsonyi visszaszámláló program.

Days Until Xmas

Az első ajánlat kifejezetten Windows 10 felhasználóknak szól, ráadásul szerepelt előző összeállításunkban is, mert készült belőle iOS és Android verzió is.

A program virtuális havazással és kellemes karácsonyi zenékkel igyekszik megteremteni a hangulatot, miközben mutatja, hogy hát nap/óra/perc/másodperc (ki mit szeretne látni) van még hátra a nagy napig.

Letöltés >>>

Christmas Snow Globe

Ha korábbi Windows verziót használunk, vagy amúgy is inkább a Windows Asztalán szeretnénk látni a visszaszámlálást, akkor érdemes letölteni ezt a kis alkalmazást, amely egy digitális hógömb segítségével tárja elénk a tényeket: pár nap és kezdődik…

Van többféle skin is a programban, így kedvünkre csemegézhetünk a gyűjteményből, amíg meg nem találjuk a nekünk tetsző stílust.

Extraként pedig válthatunk, hogy 24-e, 25-e vagy akár az újév legyen-e a visszaszámlás tárgya.

Letöltés >>>

42days

A Maceseket sem hagyjuk ki a “buliból”. Nekik a 42days nevű widgetet tudjuk ajánlani, amely szépen beépül a macOS értesítési paneljére. Igaz, az ingyenes verziónak vannak korlátai (ezeket alkalmazáson belüli vásárlással hidalhatjuk át), de arra, hogy mutassa, mennyi idő van még hátra karácsonyig, tökéletes így is.

Képet ugyan nem tehetünk hozzá, de a karácsonyi hangulatot fokozhatjuk egy karácsonyfa emojival (CTRL + CMD + SPACE billentyűkombináció amikor beírjuk az értesítő nevét, majd kiválaszthatjuk a kívánt emojit).

Letöltés >>>

Ne maradjon le erről sem!