Ingyenes online karácsonyi rádiók, hangulatos zenékkel

Néhány nappal ezelőtt összeszedtük – többek között azt is -, hogy hol lehet modern és klasszikus karácsonyi nótákat hallgatni, adott esetben teljesen ingyen is akár. Ma két nagyon hasonló online megoldással szolgálunk majd, hiszen azt mutatjuk meg, miként hallgatható ingyenes online karácsonyi rádiók a kedvenc böngészőnkben. Így sokkal hangulatosabbá tehető az ünnepi készülődés, ráadásul nem kerül semmibe (csak adatforgalomba, szóval ezt a mobilnetet használók azért tartsák szem előtt).

 

Ingyenes online karácsonyi rádiók

A korábbi válogatásban olyan megoldásokat mutattunk, ahol ki lehet választani, hogy mely albumokat szeretnénk hallgatni, így ha azt akarjuk, csak a kedvenc előadónk énekel nekünk egész nap karácsonyi slágereket. Ezúttal inkább a rádiózás felé közelítünk, vagyis itt nem lehet majd válogatni, viszont nagyon jól megszűrt és átválogatott gyűjteményeket hallgathatunk egész nap. Szóval online rádiókról lesz szó, amelyek leveszik a vállunkról a műsorszerkesztés terhét és készen tálalják a legjobb karácsonyi dalokat.

Kezdjük egy olyan oldallal, amelyen csupa hagyományos, keresztény karácsonyi dallam csendül fel. Ez a Christmas Carols Radio, ahol elsősorban azok találják meg a számításukat, akik a hagyományos karácsonyi hangulatot szeretik.

Modernebb karácsonyt varázsolnak a Radio Santa Claus, a Radio Northpole és a Radio Natale online adók. Itt többek között Steve Wonder és Michael Buble’ is feltűnik, de nem csak belőlük áll a kínálat, rengeteg közismert karácsonyi dal csendül fel.

Összeségében elmondható, hogy mindegyik oldal rém egyszerűen használható: betöltjük a böngészőbe, majd. lejátszás gombra kattintunk. Sallangnak persze kapunk egy halom hirdetési bannert, illetve a három említett adónál egy-egy hangulatos élő webkamera képet is Lapföldről. Mindazonáltal az a pár banner nem zavaró, amúgy sem nézegetni kell az oldalakat, csak megnyitva hagyni őket a böngésző egy lapján, aztán új lapon már azt nézünk, ami nejünk tetszik, miközben szólnak a karácsonyi dallamok.

Ne maradjon le erről sem!