TOP 2018: karácsonyi zenék ingyen, karácsonyi képeslap készítése, s további praktikák

Közeledvén a karácsony, arra gondoltuk, csokorba gyűjtjük az eddigi legnépszerűbb karácsonyi cikkeinket. Lesznek itt karácsonyi zenék ingyen, megmutatjuk, miként oldható meg egy saját karácsonyi képeslap készítése, sőt, animált képeslapokat is küldünk majd. Listát írunk a megvásárolandó ajándékokról, sőt, ünnepi sminkek kipróbálására is lesz lehetőség. Szóval lesz itt minden, amivel készülni lehet a karácsonyra, amely megállíthatatlanul közeleg. Alább összeválogattuk azokat a korábbi cikkeinket, amelyek a leghasznosabbnak tűntek és a legnépszerűbbek voltak az eddigi karácsonyok során.

 

Írjuk össze a teendőinket, az ajándékokat, a menü hozzávalóit

Néhány nappal ezelőtt mutattunk egy ingyenes cross-platform tennivaló alkalmazást a Microsoft műhelyéből, amellyel könnyedén és gyorsan menedzselheti bárki az ünneppel kapcsolatos elintéznivalókat, a megvásárolandó ajándékok listáját, vagy éppen a karácsonyi menü hozzávalóit. Érdemes megismerkedni vele, hiszen használatában semmi kockázat nincs, teljesen ingyen. A cikket és a letöltési linket erre a linkre kattintva találják meg.

 

Üdvözlőkártya, meghívó és karácsonyi képeslap készítése

A karácsony egyik nagy kihívása sokak számára, hogy ilyenkor bizony szokás az ismerősöknek, kollégáknak, barátoknak, s pláne a rokonságnak legalább egy digitális képeslapot küldeni jókívánságokkal. Szerencsére ez nem jelenthet gondot egy Techwok olvasónak sem, hiszen ebben a cikkben bemutattuk, milyen remek online képeslapkészítők vannak, míg e cikkünkben pedig a Wordhöz adtunk ingyenes sablonokat e témában. S hogy teljes legyen a kör, mutattunk egy olyan online szolgáltatást is, amellyel animált karácsonyi képeslapot küldhetünk.

 

Karácsonyi zenék ingyen

A díszek, fények, illatok igencsak meghatározzák a karácsonyi hangulatot. De éppen ilyen fontosak a zenék is. Korábbi összeállításunkban éppen ezért csokorba szedtünk néhány online szolgáltatás, amelyekkel ingyen juthatunk csodás karácsonyi zenékhez, gyakorlatilag minden stílusban, közkedvelt régi és új előadóktól egyaránt.

 

Távirányított karácsonyi csengettyű

Gyakorlati tippjeink is voltak anno, így például megmutattuk, miként lehet megoldani, hogy a másik szobában a kívánt időpontban szólaljon meg a karácsonyi csengettyű, jelezve a gyerkőcöknek, hogy az ajándékok már a fa alá kerültek. Ehhez beüzemelhetünk egy távirányítható karácsonyi csengettyűt. Teljesen ingyen.

 

Ünnepi smink kipróbálása: időben és egyszerűen

Hölgyek esetében fokozottan fontos ilyenkor a megfelelő ruházat és smink. Utóbbi virtuális teszteléséhez mutattunk praktikus és ingyenes sminkelő programokat, amelyekkel bárki kipróbálhatja a színeket, vonásokat.

 

Nincs időnk elolvasni valamit? Tegyük el a nyugis időszakra!

A karácsony egy igen sűrű időszak. Az ember annak is örül, ha az aktuális munkájával elkészül a fokozott hajtásban. Kedvenc portáljaink olvasására kevesebb idő jut. Szerencsére erre is van megoldásunk! A friss cikkeket nem feltétlenül kell azonnal elolvasni, ha az ember el tudja őket menteni későbbre. Ehhez két ingyen is használható szolgáltatást is mutattunk, amelyekkel ráadásul akár offline is elolvashatók az elmentett cikkek okostelefonon vagy tableten egyaránt.

Ne maradjon le erről sem!