Animált karácsonyi képeslap készítése online, ingyen

A közelgő ünnepre való tekintettel arra gondoltunk, mutatunk egy könnyen használható, mégis nagyon látványos megoldást, amellyel a animált karácsonyi képeslap készíthető az ismerősöknek, rokonoknak. Mindezt ingyen, telepítés nélkül, pillanatok alatt. Úgyhogy nem vesz el sok időt a dolog a többi karácsonyi készülődéstől. Éppen ebből adódóan előre jelezzük: a Gallereplay egyszerű, villámgyors megoldás erre a feladatra. Aki ennél kicsit összetettebbre gondolt, annak jószívvel ajánljuk korábbi cikkünket, amelyben több ingyenes online szolgáltatást is mutattunk, melyekkel csodás karácsonyi üdvözlőkártyák készíthetők, teljesen a saját ízlésünkre formálva (vagyis ennél azért kicsit több munkával, de kétség kívül meghittebb és egyedibb kivitelben). Ráadásul azokat akár ki is lehet nyomtatni, ha inkább papír alapon küldenénk el jókívánságainkat.

 

Cinemagraph eCard Builder: animált karácsonyi képeslap, pár kattintással

A Cinemagraph eCard Builer (Gallereplay Project) használata tényleg rém egyszerű: miután ellátogatunk az oldalra, kattintsunk a Get Started gombra. Ezek után első lépésben ki kell választanunk cinemagraph fotónkat (avagy egy fotót, amelyen csak bizonyos részletek mozognak). Nem állítjuk, hogy hatalmas a választék, de az a néhány kép, amelyek közül válogathatunk, nagyon hangulatos.

A Next gombra kattintva kiválaszthatjuk digitális képeslapunk hátterének mintázatát. Ha ezzel is elkészültünk, akkor a Next gombra kattintva máris elkezdhetünk gondolkodni karácsonyi üzenetünkön. Ha jól kigondoltuk, ne legyünk restek, írjuk is be gyorsan a megfelelő szövegmezőkbe.

Ezután már csak egy feladatunk maradt: kiválasztani, hogy közvetlen linket kérünk csak a digitális képeslaphoz, vagy annak e-mailben történő kiküldését is a szolgáltatásra bízzuk. Utóbbi esetben ugyanúgy a képeslapra mutató link kerül csak kiküldésre, nem csatolmányként kapja meg a címzett a jókívánságot.

 

További karácsonyi tippek

Oldalunkon folyamatosan bővítjük karácsonyi tipp-gyűjteményünket. Érdemes mazsolázni a korábbi anyagokból is, erre a linkre kattintva. Természetesen idén is igyekszünk sok hasonló, praktikus tanáccsal szolgálni, így érdemes folyamatosan visszanézni hozzánk, újabb trükkökért. Reméljük, sikerül kényelmesebbé tenni a karácsonyi készülődést az összegyűjtött cikkekben leírtakkal, a karácsonyi dalok hallgatásától, a karácsonyig hátralévő napokat számláló appokig.

Ne maradjon le erről sem!