Fotók és animált karácsonyi hátterek Zoom videocsevegésekhez

Nem szeretnénk ismételni önmagunkat, s teljesen jogos, hogy december közepén már volt egy cikkünk a Zoom-hoz, Skype-hoz és más csevegőkhöz használható karácsonyi hátterekkel kapcsolatban. Akkor az Unsplash friss karácsonyi gyűjteményét mutattuk be, amelyben ott sorakoznak a hangulatos animált karácsonyi hátterek Zoom videocsevegésekhez, Skype-os családi találkozókhoz. Ma adunk egy újabb csomagot azoknak, akik szeretnének virtuális környezetet varázsolni maguk mögé a céges Zoom karácsony, vagy a családi Zoom csevegés közben. 

Fotók és animált karácsonyi hátterek Zoom videocsevegésekhez

Ezúttal is egy nagyszerű stock gyűjtemény lesz a megoldás, s bár az Icons8 oldalon elsősorban ikonokat lehet beszerezni (ingyen vagy pénzért), a szerkesztők olykor szolgálnak egy-egy jópofa összeállítással egyéb témakörökben is. Így például idén karácsonyra előrukkoltak egy csomaggal, amelyben ingyen várják a felhasználókat az ünnepi hangulatú fotók és animált karácsonyi hátterek Zoom videocsevegésekhez.

A képek és videók az X-mas Zoom Backgrounds aloldalról tölthetők le, pontosabban az onnan elérhető Dropbox mappákból. Utóbbiakban szétválogatva találjuk az animációkat (MP4 videók), illusztrációkat (rajzolt hátterek) és fotókat. Utóbbiak nagy része azonos a videós változatokkal, csak értelemszerűen mozdulatlan verzióban. A gyűjtemény ugyan nem nevezhető hatalmasnak, de abban biztosak vagyunk, hogy mindenki talál benne kedvére valót, mert az válogatás készítésekor nagyon odafigyeltek a szerkesztők a változatosságra. Bár elsősorban a Zoomhoz javasolják a használatukat, tulajdonképpen bármely olyan videokonferencia alkalmazásban hasznosíthatók, amely képes lecserélni a webkamera képén a mögöttünk látható környezetet.

Karácsonyi ötletek

Az ünnepek alatt további hasznos karácsonyi ötletekkel, tippekkel szolgálunk a Techwok Karácsonyi ötletek menüpontjában, ahova összegyűjtöttük az elmúlt évek témába vágó cikkeit, praktikáit (képeslapok készítésenaptár nyomtatásavirtuális kandallókarácsonyi dalokstb.). Ha van egy kis idejük, érdemes azt is átböngészni.

Ne maradjon le erről sem!