Egyedi logós Zoom háttér készítése pár kattintással

A COVID-19 járványnak akadnak nyertesei is: például a különféle online videokonferencia alkalmazások, amelyeknek a home office munkarend bevezetésével igencsak megnőtt a jelentőségük. Ezek egyike a Zoom, amely iránt talán a legjobban érdeklődnek a járvány kezdete óta a cégek, s amelynek akkor rengeteg biztonsági hiányosságára derült fény. Azonban a Zoom e problémák ellenére is töretlen népszerűségnek örvend, a készítők pedig időközben befoltoztak seregnyi hibát és elérhetővé tettek néhány hiányolt biztonsági megoldást, például az e2e titkosítás engedélyezését a megbeszélések alatt. Szóval a Zoom most már sokkal jobb, mint néhány hónappal ezelőtt. Ha valaki napi szinten használja céges megbeszélésekhez, bizonyára felmerült már benne a gondolat, milyen jó lenne egy egyedi logós Zoom háttér készítése, hogy a céges megbeszéléseknek fokozzuk kicsit az irodai hangulatát, otthon ülve is. Ám aki nem járta a képszerkesztők világában, annak ez jelenthet némi kihívást. Pontosabban jelenthetett eddig, mert ma mutatunk egy ingyenes online szolgáltatást, amely elvégzi a háttér összerakásának feladatát helyettünk, hogy valóban profi végeredményt kapjunk.

Egyedi logós Zoom háttér készítése pár kattintással

A saját logóval ellátott Zoom háttérkép készítéséhez mindössze három összetevőre van szükségünk: 

  • Egy darab 1:1 arányú logóra képfájként. A képarány azért fontos, mert a rendszer a négyzetes formát faragja majd kör alakúvá.
  • Egy darab háttérképre, amely lehet saját fotó, egy Unsplash-ról letöltött Zoom háttér, vagy bármilyen egyéb kép, amit e célra használni szeretnénk.
  • A cég brandjének színkódja. Ha ez nincs meg, akkor a felületen is választhatunk majd színt, hogy legalább hozzávetőlegesen idomuljon leendő háttérképünk stílusa a vállalatéhoz.

Ha ezek mind megvannak, már csak el kell látogatnunk a Free Zoom Background Creator oldalra és ott pár kattintással feltölteni a képeket, megadni a színkódot (vagy kiválasztani a színt), illetve megadni az e-mail címünket, ahová a rendszer elküldheti a kész, logóval és a brandhez igazított színvilággal ellátott Zoom hátterünket, miután rákattintunk a Send it to me! feliratú gombra.

Ne maradjon le erről sem!