Profi Skype, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom háttérképek gyűjteménye

Az elmúlt másfél évben soha nem látott szinte emelkedett a különféle videokonferencia szoftverek használatának mértéke, köszönhetően a kényszerű home office munkarendnek. Ennek megfelelően sokan otthonról nyomták a videós megbeszéléseket, ami ugyebár azzal jár, hogy az ember némileg betekintést enged a kollégáknak, vagy adott esetben vadidegen ügyfeleknek a lakásának egy kiválasztott zugába. Sokan szinte mesteri szintre emelték, hogy kialakítsák a megfelelő hátteret maguk mögött, könyvespolctól a zöld oázisig. De ha valakinek csak egy sima fehér fal jutott, viszont ennél azért színesebb virtuális környezetet alakítana ki magának, nem kell elkeserednie. Az alábbiakban ugyanis bemutatunk egy oldalt, amely nem más, mint professzionális minőségű Skype, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom háttérképek gyűjteménye. Ezeket letölthetjük és elhelyezhetjük háttérként a videocsevegés során, az említett programok mindegyike képes ugyanis arra, hogy képet – vagy akár videót – jelenítsen meg mögöttünk a videokonferencia közben (a Zoom esetében ennek mikéntjét is leírtuk korábbi cikkünkben).

Profi Skype, Microsoft Teams, Google Meet, Zoom háttérképek gyűjteménye

Korábban mutattunk már amúgy hasonló oldalakat, így például olyat, amellyel céglogós háttér készíthető a Zoomhoz, vagy ahonnan animált karácsonyi hátterek tölthetők le. De amúgy az Unsplash nevű ingyenes fotógyűjteményben is találni seregnyi nagyszerű válogatást, amelyek tökéletesek lehetnek alternatív háttérként.

Mai választottunkat viszont dedikáltan azzal a céllal hozták létre, hogy onnan professzionális háttereket lehessen letölteni az olyan népszerű videokonferencia programokhoz, mint a Skype, a Microsoft Teams, a Google Meet, vagy éppen a Zoom.

A Background Live egy hatalmas gyűjtemény, amelyben találunk otthoni vagy irodai háttereket is, de ha inkább egy kellemes, tengerparti látvánnyal lepnénk meg a meeting többi résztvevőjét, olyat is letölthetünk. A képek többsége ingyen letölthető és használható akár üzleti célra is, de a pontos licenc feltételeket mindig megtaláljuk mindegyiknél. A letöltéskor kiválaszthatjuk a kívánt képméretet is, így nem kell utólag átméreteznünk a képeket. Még példával is szolgálnak arról, miként fest majd, ha kitakarjuk meg a választott kép egy részét a megbeszélés közben (ehhez elég az egérkurzort az előnézeti kép fölé mozgatni).

Ne maradjon le erről sem!