Újévi és karácsonyi háttérképek videocsevegéshez (Zoom, Skype stb.)

Korábban mutattunk egy jópofa online eszközt, amellyel egyedi Zoom hátterek készíthetők, saját céges logóval ellátva. Ma hasonló téma kerül terítékre, de ezúttal már a karácsony szellemében: karácsonyi háttérképek videocsevegéshez. Ezeket természetesen nem csak a Zoom felhasználók hasznosíthatják, hanem gyakorlatilag bármelyik videokonferencia vagy videochat szoftverhez jól jöhetnek, amelyiknél cserélhető a háttérkép (Skype, Zoom stb.).

Újévi és karácsonyi háttérképek videocsevegéshez

Egyik kedvenc fotógyűjteményünk új tematikus összeállítással jelentkezett a minap. Az Unsplash remek forrása az ingyen felhasználható fotóknak, s időről időre kiragadnak egy-egy témát (például az oktatást), amelyhez egy helyre csoportosítják a legjobb fotóikat.

S hát mi más is lehetne ilyen tájt a téma, mint a karácsony. Ráadásul idén elég rendhagyónak ígérkezik az ünnep, hiszen a vírushelyzet miatt sokan kényszerülnek virtuálisan karácsonyozni szeretteikkel, barátaikkal, s akár a kollégákkal tartott karácsonyi party is az internetre költözhet egy kellemes éttermi vacsora helyett.

Főleg ez utóbbi esetben jöhet jól az Unsplash új tematikus gyűjtemény, amelyben kifejezetten karácsonyi hangulatú háttérképeket gyűjtöttek össze, melyekre lecserélhetjük valódi környezetünket a virtuális térben.

Virtual Holiday Backgrounds összeállítás teljesen ingyenes, szabadon használható. Letölthetjük kedvünkre, s beállíthatjuk háttérként a kedvenc csevegő programunkban. Akadnak közöttük hátterek az újévi virtuális bulikhoz is. Érdemes átnézni a válogatást!

Ne maradjon le erről sem!