Havi TOP: 2022-es naptár készítésétől a fájlok titkosításáig

Bármennyire furán hangzik, ki kell mondanunk: holnap elkezdődik 2021 utolsó hónapja, s ezzel lassan elérkezik az új év is. Nehéz megmondani, hogy ez örömteli vagy inkább szomorú, ez nézőpont kérdése. Mindenesetre álljunk inkább pozitívan a dologhoz, hiszen novemberben is történtek jó dolgok, ha más nem, hát itt a Techwokon megjelent néhány praktikus tipp és érdekes szoftver teszt. Ha esetleg ezekről valaki lemaradt az év végi rohanásban, most bepótolhatja, merthogy szokásunkhoz híven csokorba szedtük a legérdekesebbeket az e havi kínálatból.

Havi TOP: 2022-es naptár készítésétől a fájlok titkosításáig

Ha már a bevezetőben szóba került a jövő év, időszerűnek tűnt, hogy már novemberben megmutassuk, miként készíthet bárki nyomtatható 2022-es naptárat, amelyet akár saját fotókkal, családi ünnepnapok bejelölésével is kiegészíthet. De gondoltunk azokra is, akik inkább a mának élnek, s fontos számukra, hogy milyen időjárás várható aznap. Nekik csokorba szedtük a legjobb időjárás előrejelző Chrome kiegészítőket.

De volt még szó arról is, miként telepíthető Windows 11 az Apple M1-es gépeire, vagy hogyan futtathatók windowsos játékok Macen, Windows nélkül. Sőt, ha már Windows 11, akkor megmutattuk azt is, hogyan készíthető el házilag a telepítő pendrájv a Microsoft új rendszeréhez. De adtunk tippeket a OneDrive használatához és azt is bemutattuk, hogyan készíthetők e-mail sablonok a Gmail webes felületén. S még ez sem minden, íme a teljes lista:

Ne maradjon le erről sem!