Havi TOP: androidos levelezőktől a Windows karbantartóig

Bármily hihetetlen, egy újabb hónap telt el ebből az évből. Kicsit talán nyugodtabb, mint az előző néhány, s végre nyaralni is eljuthattak a szerencsésebbek. S bár a nyaralás nagyszerű dolog, ilyenkor az ember hajlamos teljesen kimaradni az aktuális eseményekből. Aki esetleg így járt a Techwokkal és lemaradt a júniusi cikkek egy részéről, most bepótolhatja.

Havi TOP: 2021. június

Mivel nyár van, természetesen nem tehettük meg, hogy ne foglaltuk volna össze egy cikkbe, melyek azok az appok iOS-re és Androidra, amelyeket feltétlenül telepíteni kell a nyaralni indulóknak. De ugyancsak csokorba szedtük a legjobb e-book készítő megoldásokat, illetve a legjobb androidos levelezőprogramokat is.

De akadt még ingyenes RSS olvasó Windowsra és Macre, és ingyenes, cross-platform e-book olvasó program is az epub és PDF könyvek megnyitásához. Sőt, 2021 legjobb ingyenes Windows-karbantartó programját is bemutattuk.

Ebben a hónapban eljött az ideje annak is, hogy szemügyre vegyük, mennyit fejlődött az elmúlt év során az Evernote jegyzet alkalmazás. Amiről pedig nem lehet elfeledkezni: június végén megjelent a Windows 11 első bétája, amelyet bárki letölthet és telepíthet. Ám még közel sem értünk a lista végére. Következzenek hát a hónap legérdekesebb Techwok cikkei:

Ne maradjon le erről sem!