Havi TOP: lakberendező programtól a Gmail fiók takarításig

Újabb hónap telt el ebből az évből, sajnos még mindig javarészt a COVID.19 árnyékában. Ettől függetlenül azért reméljük, hogy nem ült mindenki a számítógép előtt egész hónapban, hanem kihasználták a szép, napsütéses pillanatokat (persze a járványügyi korlátozások betartásával). Aki így tett, talán lemaradt közben néhány praktikus tippről vagy érdekes programról, merthogy mi egész hónapban ilyenekkel igyekeztünk előrukkolni. De most itt a hónap utolsó napja, s ezzel együtt a kihagyott cikkek bepótlásának lehetősége.

Lakberendező programtól a Gmail fiók takarításig

Ebben a hónapban szemügyre vettünk több érdekes és nagyon hasznos programot. Az egyik ilyen egy lakberendező szoftver volt, amely Windowson, macOS-en és iOS-en egyaránt használható. A másik egy – szintén cross-platform – programfejlesztő rendszer volt, amellyel könnyen és gyorsan készíthetők natív alkalmazások Windowsra, macOS-re, Linuxra, iOS-re, sőt, még a webre is. De szintén teszteltünk egy remek Windows-karbantartó szoftvert is, amellyel nem csak kitakarítható a leterhelt rendszer, hanem gyorsíthatjuk is annak működését.

Ám nem csak szoftverekkel foglalkoztunk, hanem leteszteltük azt is, mire képes a Honor immár itthon is kapható okoskarkötője, a Honor Band 6. Sőt, még ez sem minden, hiszen gyakorlati tippekkel is szolgáltunk e hónapban, így például a Google fiók és a Gmail kitakarításához, vagy az e-mail csatolmányok end-to-end titkosításához. De még ezzel sem értünk a végére, következzen hát egy lista a hónap legnépszerűbb cikkeiből:

Ne maradjon le erről sem!