Havi TOP: 2020 júliusának legizgalmasabb cikkei a Techwokon

Igencsak belecsaptunk már a nyárba, elérkezett a július vége is. Ennek kapcsán gyorsan megjegyezzük, hogy aki esetleg most indul még csak nyaralni, annak összefoglaltuk, milyen alkalmazásokat érdemes a nyaralás előtt telepíteni az okostelefonra és a számítógépre. De akadt még természetesen más témánk is ebben a hónapban, hiszen ez az időszak sem csak a nyaralásról szól. Lássuk, melyek voltak 2020 júliusának legizgalmasabb cikkei itt, a Techwokon.

2020 júliusának legizgalmasabb cikkei a Techwokon

Ebben a hónapban két sokak számára hasznos alkalmazás is megjelent, amelyeket természetesen rögvest leteszteltünk. Az egyik egy sokoldalú, magyar nyelvű felülettel is használható, testreszabható irodai programcsomag (Windows, macOS és Linux rendszerekre egyaránt), a másik pedig egy nagyon könnyen használható fotójavító és fotótuningoló szoftver Windowsra.

De mutattunk még emellett ingyenes, titkosított fájlküldő szolgáltatást, megnéztük, mire képes a Honor MagicBook 15, és konvertáltunk videókat is, szinte bármilyen formátumba Windowson. S hogy maces témát is említsünk: mutattunk egy remek kis alkalmazást, amellyel saját fotókat is beállíthatunk a macOS hátterének, külön a nappali és külön az éjszakai (világos/sötét) üzemmódhoz idomítva. Íme a hónap legizgalmasabb cikkei:

Ne maradjon le erről sem!