Havi TOP: 2020 februárjának legérdekesebb cikkei

Elérkezett február vége, s vele a pillanat, amikor – szokásunkhoz híven – összefoglaljuk, melyek voltak a hónap legérdekesebb cikkei, tesztjei, praktikái. Érdemes velünk tartani, mert rengeteg izgalmas téma került terítékre februárban.

2020 februárjának legérdekesebb cikkei

Ebben a hónapban kiemelt szerepet kapott az adatbiztonság. Mutattunk például egy ingyenes, de megbízható és minden platformon elérhető jelszómenedzser alkalmazást, egy szintén minden rendszeren (Windows, macOS, Linux, iOS, Android) működő mappa és fájltitkosítót, egy teljesen anonim csevegést és hanghívást lehetővé tévő chat alkalmazást, és egy komplett (ugyancsak cross-platform) védelmet nyújtó antivírus- és biztonsági programcsomagot.

De szintén februári téma volt, hogy miként lehet wifin keresztül fájlokat másolni Windows, macOS, Linux, iOS és Android rendszerek között, anélkül, hogy ehhez bármilyen extra programot telepítenénk.

Sőt, összeválogattuk a legjobb markdown alkalmazásokat és megmutattuk azt is, melyik az idei év legjobbnak ígérkező naptár appja iOS-re.

De meg ez sem minden! Íme a lista a hónap legnépszerűbb cikkeiből:

Ne maradjon le erről sem!