Fantasztikus színátmenetes háttérképek okostelefonra ingyen, kiváló minőségben

Időről időre sikerül igazi gyöngyszemekbe belefutnunk az interneten, a legkülönbözőbb témákban. Ezúttal például mutatunk egy oldalt, ahonnan ingyen tölthetők le aprólékosan kidolgozott, gyönyörű színátmenetes háttérképek okostelefonra. Elsősorban ugyan iPhone-ra készülnek, de van belőlük androidos készülékekre optimalizált változat is. Ha valaki szereti a letisztult dizájnt, egyszerűen nem szabad kihagynia ezt a gyűjteményt, amely ráadásul folyamatosan bővül.

Színátmenetes háttérképek okostelefonra, ingyen letöltéssel

Az Agos Passannante (AR72014) által készített képeket a készítő honlapjáról tölthetjük le, legalábbis ott találjuk a különféle összeállítások linkjeit. variációkból nincs hiány, akadnak olyan összefogó csomagok, amelyeket készülékek – azok felbontása – szerint válogatott össze a szerző, így ha valakinek kifejezetten iPhone 11-ra vagy iPhone XS-re optimalizált változatokra van szüksége, egy mozdulattal letöltheti az összeset. Ugyanígy azok is, akik mondjuk iPhone XS Max, vagy valamilyen androidos készülékkel rendelkeznek.

Emellett a képek témakörök, stílusok szerint is rendszerezve vannak. Például a Fluid, Venus, iPhone 12 Concept, Cosmic stb. összeállítások letöltésekor az adott témában készült képeket találjuk meg, többféle méretvariációban.

Hihetetlen mennyiségű képről van amúgy szó, amelyeket PNG vagy JPG formátumban kapunk a csomagokban, s amelyeket pár mozdulattal megtehetünk a telefonunk háttérképének, akár a Zárolt, akár a Főképernyőn. Ráadásul a jelenlegi gyűjtemény folyamatosan bővül. Ha valaki követi a művészt a Twitteren, rendszeresen tölthet le újabbakat.

Igaz is, letöltés. Mivel elég méretes csomagokról van szó, így ezeket a készítőjük kiszervezte a Google Drive-ra. Így ha a fenti oldalon rákattintunk valamelyik letöltési linkre, rögtön a adott csomag Google Drive mappájához kerülünk. Így a letöltés talán kevésbé kényelmes, viszont adott esetben nem kell egy több száz megabájtos csomagot egyben leszednünk, hanem már a szerveren átválogathatjuk, mire van szükségünk, s letölthetünk csak egy-két számunkra izgalmasabb darabot is (ráadásul így akár közvetlenül a telefonon is elvégezhető a letöltés). Ha valakinek mégis egy mappa teljes tartalma kellene, egyszerűen kattintson a mappa neve melletti kis nyílra, majd a megjelenő menüben válassza a Letöltés menüpontot. Így a Google Drive elkészíti a szükséges ZIP archívumot, s kisvártatva elindul annak letöltése is. A kapott ZIP fájlt már csak ki kell csomagolnunk, s kedvünk szerint válogatni a benne lévő képfájlokból.

Vásárolható extra csomagok

Egy fontos dolgot még érdemes tudni. Bár a fenti linkeken ingyen letölthető háttérképeket találunk, a művésznek akad néhány exkluzív összeállítása is iPhone Wallpapers Pack néven, amelyeket ezen az oldalon érhetünk el (e cikk készültekor 9 ilyen válogatás van). Ezek már nem ingyenesek, hanem pár dolláros áron vásárolhatjuk meg őket, PayPal fizetéssel. A megvásárolt csomag letöltési linkjét e-mailben kapjuk meg.

Személyes kedvencünk az iPhone Wallpapers Pack 4, amely 10 nagyszerű színátmenetes háttérképet tartalmaz. De természetesen ízlések és pofonok, biztosan mindenki talál kedvére valót. A vásárolható csomagok függetlenek az ingyenesektől, vagyis az ezekben található képeket nem tudjuk ingyen beszerezni a készítő oldalán.

Mindent egybevetve nekünk nagyon bejönnek AR72014 háttérképei. Szinte kivétel nélkül profin megtervezett és kivitelezett, jó minőségű hátterekről van szó, amelyek remekül mutatnak az okostelefon Zárolt képernyőjén éppúgy, mint a Főképernyő ikonjai mögött.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató