Havi TOP: 2020 májusának legérdekesebb cikkei

Újabb hónap telt el a legutóbbi Havi TOP óta, s reméljük a május nem csak a COVID-19 őrület miatt lesz emlékezetes az olvasóinknak, hanem azért is, mert épp e hónapban találtak maguknak valamilyen remek IT csemegét az oldalunkon. De ha valaki esetleg lemaradt volna a hónap legérdekesebb cikkeiről, most bepótolhatja, mert összegyűjtöttük őket egyetlen anyagba.

2020 májusának legérdekesebb cikkei

Ez a hónap sem telhetett el egy-két IT biztonsági tipp nélkül. Így például megnéztük, miként lehet a privát, de feleslegessé vált dokumentumokat, fotókat és egyéb fájlokat úgy törölni a számítógépről vagy az okostelefonról, hogy azokat illetéktelenek ne tudják visszaállítani semmilyen módszerrel.

Emellett mutattunk egy megoldást azoknak, akik szeretnék megakadályozni, hogy kiberbűnözők a tudtukon kívül hozzáférjenek a Mac vagy az androidos okostelefon kamerájához, mikrofonjához.

De eveztünk azért kellemesebb vizekre is: tuningoltunk Windows 10-et egy vadonatúj programmal és megnéztük, miként segítheti a számítógép az egészségünk megőrzését.

Következzenek hát a hónap legérdekesebb cikkei, sorban egymás után:

Ne maradjon le erről sem!