Havi TOP: október legnépszerűbb cikkei

Újabb hónap telt el, remélhetőleg rengeteg hasznos cikkel itt a Techwokon. Ám mivel meglehetősen kellemes, kirándulásra hívogató októberünk volt, biztosan akadnak olyanok, akik olvasgatás helyett inkább a természetben töltötték az időt. Nekik szedtük most össze, hogy melyek voltak az idei október legnépszerűbb cikkei az oldalunkon. Reméljük, megfelelő gyűjtemény lesz egy forró tea és egy gőzölgő sütőtök mellé. Vagy csak úgy önmagában is.

Október legnépszerűbb cikkei a Techwokon

Ebben a hónapban több praktikus tippel is szolgáltunk az iPhone-t használóknak. Megmutattuk például, hogy miként oldható meg a videók és zenék másolása Phone-ra wifin keresztül, iTunes nélkül és ingyen. Emellett a boldog iPhone 11 és 11 Pro tulajdonosoknak megmutattuk, miként tehető “áttetszővé” a telefonjuk. Ez mindössze pár kattintás és a látvány egészen lenyűgöző. Amúgy működik korábbi iPhone verziókkal is, a részleteket megtalálják a cikkben.

De nem csak iPhone-hoz szolgáltunk érdekességekkel. Ezen felül megmutattuk például, hogy miként valósítható meg a szemkímélő éjszakai böngészés, avagy a weboldalak sötét felületre állítása a Chrome böngészőben (akkor is, ha az adott weboldal amúgy erre nem képes).

De mutattunk még ezen felül egy nagyszerű online képszerkesztő csomagot, illetve – maradva a képszerkesztésnél – egy hihetetlenül jól sikerült fotóretusáló alkalmazást, amely simán felveszi a versenyt az etalonnak tekinthető Adobe Ligtroommal. Sőt, a mesterséges intelligencia segítségével olyan extrákra is képes, mint mondjuk az égbolt és felhőzet teljes cseréje egy fotón, mindössze egy-két kattintással.

No de ezúttal sem csak ennyi izgalmas olvasnivalót kínálunk. Alább felsorolunk még néhányat a hónap legkedveltebb témáiból:

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató