Online használható képszerkesztő eszközök garmadája, ingyen

Az évek során mutattunk már temérdek online képszerkesztő szolgáltatást, de a maihoz hasonlóval viszonylag ritkán találkozni. Ezen az oldalon ugyanis online használható képszerkesztő eszközök garmadája vár a kétségbeesett felhasználókra, akik szeretnének pár gyors módosítást elvégeznie mondjuk egy fotón, de épp nincs kéznél megfelelő fotószerkesztő szoftver a számítógépen. Nos, ilyen esetben nem kell mást tenni, csak megnyitni ezt az oldalt a böngészőben és kiválasztani a megfelelő képszerkesztő funkciót.

Mara.photos: Online használható képszerkesztő eszközök garmadája

mara.photos a minimalista képszerkesztők etalonja is lehetne. A főoldalon egyszerű, de egyértelműen felismerhető ikonok segítségével választhatjuk ki azt a képszerkesztő eszközt, amelyikre éppen szükségünk van: fényerő szabályozása, szaturáció beállítása, gyors optimalizálás, vintage effekt, elforgatás, vágás, méretezés, konvertálás, feliratozás, vignette effekt, mozaik effekt stb. Rengeteg praktikus funkció van. 

A megfelelő kiválasztása után csak megnyitjuk benne a gépről – vagy feltöltjük URL címről, Dropbox fiókból stb. – a kívánt fotót, s pár kattintással végrehajtjuk rajta a szükséges módosításokat. Ha végeztünk, egy kattintással letölthetjük a szerkesztett fotót, szinte bármelyik népszerű képformátumban.

Az oldal minden alap képszerkesztő eszközt felvonultat, ráadásul kapunk még pár szűrőt, érdekes effektet is. De például olyan ritka nyalánkságokkal is szolgál, mint a szteganográfia funkció, amellyel szöveget rejthetünk el a képfájlba, anélkül, hogy az a megnyitott képen látszana. Elolvasni is csak az tudja, aki megnyitja a képet ugyanitt. De van ASCII Art, 3D Anaglyph, ANSI Art, és paletta exportáló funkció is. Szóval egészen érdekes és sok esetben praktikus készlettel van dolgunk.

A gyűjtemény bármely darabját ingyen használhatjuk, csak néhány reklám bannert kell elviselnünk az oldalon, de ezek sincsenek zavaró módon elhelyezve. Nem állítjuk, hogy teljes mértékben helyettesít egy Pixelmatort vagy Affinity Photos-t, de kétség kívül jó dolog, hogy bármikor elérhetjük, ha épp olyan gépen szeretnénk átszerkeszteni kicsit egy fotót, ahol ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő szoftver.

Ne maradjon le erről sem!