Online használható képszerkesztő eszközök garmadája, ingyen

Az évek során mutattunk már temérdek online képszerkesztő szolgáltatást, de a maihoz hasonlóval viszonylag ritkán találkozni. Ezen az oldalon ugyanis online használható képszerkesztő eszközök garmadája vár a kétségbeesett felhasználókra, akik szeretnének pár gyors módosítást elvégeznie mondjuk egy fotón, de épp nincs kéznél megfelelő fotószerkesztő szoftver a számítógépen. Nos, ilyen esetben nem kell mást tenni, csak megnyitni ezt az oldalt a böngészőben és kiválasztani a megfelelő képszerkesztő funkciót.

Mara.photos: Online használható képszerkesztő eszközök garmadája

mara.photos a minimalista képszerkesztők etalonja is lehetne. A főoldalon egyszerű, de egyértelműen felismerhető ikonok segítségével választhatjuk ki azt a képszerkesztő eszközt, amelyikre éppen szükségünk van: fényerő szabályozása, szaturáció beállítása, gyors optimalizálás, vintage effekt, elforgatás, vágás, méretezés, konvertálás, feliratozás, vignette effekt, mozaik effekt stb. Rengeteg praktikus funkció van. 

A megfelelő kiválasztása után csak megnyitjuk benne a gépről – vagy feltöltjük URL címről, Dropbox fiókból stb. – a kívánt fotót, s pár kattintással végrehajtjuk rajta a szükséges módosításokat. Ha végeztünk, egy kattintással letölthetjük a szerkesztett fotót, szinte bármelyik népszerű képformátumban.

Az oldal minden alap képszerkesztő eszközt felvonultat, ráadásul kapunk még pár szűrőt, érdekes effektet is. De például olyan ritka nyalánkságokkal is szolgál, mint a szteganográfia funkció, amellyel szöveget rejthetünk el a képfájlba, anélkül, hogy az a megnyitott képen látszana. Elolvasni is csak az tudja, aki megnyitja a képet ugyanitt. De van ASCII Art, 3D Anaglyph, ANSI Art, és paletta exportáló funkció is. Szóval egészen érdekes és sok esetben praktikus készlettel van dolgunk.

A gyűjtemény bármely darabját ingyen használhatjuk, csak néhány reklám bannert kell elviselnünk az oldalon, de ezek sincsenek zavaró módon elhelyezve. Nem állítjuk, hogy teljes mértékben helyettesít egy Pixelmatort vagy Affinity Photos-t, de kétség kívül jó dolog, hogy bármikor elérhetjük, ha épp olyan gépen szeretnénk átszerkeszteni kicsit egy fotót, ahol ehhez nem áll rendelkezésre megfelelő szoftver.

Ne maradjon le erről sem!

Oldalunkon sütiket használunk a megfelelő működéshez. Erről bővebb információt Adatkezelési tájékoztatónkban talál. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató