Itt az áttetsző iPhone 11: Alakítsa át a sajátját is!

Ha valaki az elmúlt években folyamatosan olvasott minket, bizonyára emlékszik rá, hogy szinte minden egyes iPhone megjelenés után közre szoktunk adni olyan különleges háttérképet, amellyel azt a látszatot lehet kelteni, mintha a telefonunk áttetsző lenne. Vagyis – kis csalással – a Főképernyő ikonjai vagy a Zárolt képernyő adatai alól kikandikálnak az adott iPhone modell tényleges alkatrészei. Nos, most eljött az áttetsző iPhone 11 háttérkép ideje is.

Áttetsző iPhone 11 háttérkép letöltése

Mint az a korábbi iPhone típusok esetében is történt, most is az iFixit adta közre a belső fotókat, úgy alakítva a képet, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek az iPhone 11 és az iPhone 11 Pro készülékekhez. 

A kérdéses iPhone 11 és iPhone 11 Pro Max háttérképeket erről az oldalról lehet letölteni és nem szükséges semmilyen extra a használatukhoz. Pont úgy kell beállítani ezeket is háttérképnek, mint bármilyen más fotót az iPhone-on. Most is van belőlük sima és X-ray változat egyaránt.

Ha pedig valaki régebbi iPhone típusokhoz keresnek ilyen képet, vagy esetleg valamelyik androidos okostelefonhoz, erre a linkre kattintva megtalálja az iFixit további háttérképeit is, többféle modellhez.

Ne maradjon le erről sem!