Meghökkentő látvány: így lehet áttetsző iPhone kijelzőnk, ingyen

Nagy rajongói vagyunk a különleges háttérképeknek, különösen az olyanoknak, amelyekkel az okostelefont lehet kicsit egyénibbé, izgalmasabbá tenni. Anno például mutattunk egy oldal, amelyen minimalista stílusú, testreszabott térképet lehet létrehozni és letölteni a telefonra, nemrég pedig egy szintén teljesen egyénire szabható, rácshálós háttérképet készítő alkalmazást mutattunk be.Persze ezen felül azért a hagyományos, fotós háttérképeket is kedveljük az okostelefonokon, ilyenekkel is szolgáltunk itt és itt. De van még egy nagy kedvencünk, amely kifejezetten az iPhone felhasználóknak lehet érdekes: egy háttérkép, amelynek segítségével áttetsző iPhone kijelzőnk lehet, pillanatok alatt, és teljesen ingyen.

Így lesz áttetsző iPhone kijelzőnk, ingyen és azonnal

Szóval az egész trükkhöz mindössze egy iPhone és a kérdéses háttérkép, pontosabban háttérképek egyike. Hogy melyik, az attól függ, hogy milyen iPhone típussal rendelkezünk. Ennek megfelelően kell ugyanis letölteni a telefon belsejét mutató háttérképet, amelyet az iFixit oldalon tesznek közzé időről időre, ahogy megjelennek az újabb készüléktípusok.

Mi sem most foglalkozunk először a témával, így a régebbi modellekhez készült háttérképeket már közzétettük korábban:

Most pedig megmutatjuk, honnan tölthető le a megfelelő kép a nálunk is tesztelt iPhone XR-hez és persze a jelenlegi csúcsmodell iPhone XS/XS Max készülékekhez.

Használni a megszokott módon kell mindegyiket, vagyis letöltés után a Fotók alkalmazásból lehet háttérként beállítani a számunkra megfelelő változatot (Megosztás / Beáll. háttérként.). Azt nem állítjuk, hogy ez a legszebb háttérkép, amit az iPhone-ra tehetünk, de az vitathatatlan, hogy az egyik legérdekesebb és legmeghökkentőbb látványt ezzel tudjuk elérni. Szóval egy próbát mindenképpen megér. Extraként némelyik készülékhez X-Ray hatású háttérképkép is letölthető a fentebb linkelt oldalakról, ami újabb érdekes hatást kölcsönös a kijelzőnek.

Ne maradjon le erről sem!