Áttetsző iPhone 8-ra vagy iPhone X-re vágyik? Íme a megoldás!

Több mint egy évvel ezelőtt már megmutattuk, miként oldható meg, hogy teljesen ingyen és biztonságosan lehessen áttetsző iPhone okostelefonunk. Akkor az iPhone 4-től az iPhone 7-ig terjedtek a lehetőségek, hiszen ezek a készülékek voltak éppen elérhetők. Mára azonban a választék kibővült, így máris mutatjuk, miként oldható meg, hogy átlátszóvá varázsoljunk egy iPhone 8-at vagy iPhone 8 Plus-t, vagy éppen egy iPhone X-et.

 

Áttetsző iPhone, kockázat és befektetés nélkül

Természetesen nem vagyunk varázslók, így ingyen és bérmentve, s pláne teljesen rizikó nélkül sajnos nem tudjuk áttetszővé tenni egyik iPhone-t sem. Vagyis bevalljuk, a dologhoz kicsit csalni kell: egy-egy tökéletesen kialakított háttérkép bevetésével “alakíthatók át” a készülékek, az iFixit.com jóvoltából. Ezen az oldalon az Apple készülékek szétszereléséhez, javításához és persze újbóli összerakásához találunk rengeteg segítséget, illetve extraként a kérdéses háttérképek is innen tölthetők le. Ezeken a kérdéses készülék belseje látható, így ha betesszük a főképernyő háttereként, akkor pont olyan, mintha rálátnánk a kijelző mögötti alkatrészekre. Szinte tökéletes az illúzió.

Aki iPhone 4, iPhone 5, iPhone 5S/C, iPhone 6/6Plus, iPhone 7/7 Plus készülékekhez keres ilyen háttérképet, annak korábbi cikkünket ajánljuk, aki viszont az iPhone 8/8 Plus, illetve az iPhone X készülékek valamelyikén szeretné használni ezeket a háttereket, azoknak itt szolgálunk letöltési linkekkel:

iPhone 8 / iPhone 8 Plus >>>

iPhone X >>>

Nincs más tennivaló, csak letölteni az iFixit oldaláról a szükséges képeket és beállítani azokat háttérképként a telefonon. Aki pedig időközben meggondolta magát és inkább más jellegű háttérképet szeretne beállítani a telefonon, annak sem kell búslakodnia, hiszen rengeteg remek háttérképet válogattunk már össze, amelyek asztali rendszerekhez éppúgy megfelelnek, mint okostelefonokhoz. Aki pedig a háttérképek cserélgetése helyett inkább szeretné a lehető legtöbbet kihozni az iOS 11 lehetőségeiből, annak erre a linkre érdemes kattintani. Végül pedig egy utolsó ajánlat: egybegyűjtöttük a legproduktívabb iPhone appokat is nemrég. Ezt az összeállításunkat erre a linkre kattintva olvashatják el.

Ne maradjon le erről sem!