Karácsonyozzon velünk: 2018 TOP cikkei

Újabb karácsonyhoz érkeztünk, s ahogy az elmúlt években már megszokhatták, ezúttal is válogattunk egy csokorra valót az oldal idei legnépszerűbb cikkeiből, hogy ha valakinek épp karácsony napján vagy estéjén támad kedve olvasgatni, legyen miből válogatni.

 

2018 TOP cikkei

Még mielőtt belekezdenénk, egy kis útmutató azoknak, akik még csak most találtak ránk. A Techwokon az elmúlt években meglehetősen sok teszt és gyakorlati útmutató gyűlt össze. Ezek között lehet időrendi sorrendben is tallózni a rovatokra kattintva, de akad még két lehetőség, amelyek jól jöhetnek. Mindkettő az oldal felső részén található menüből érhető el:

  • TÉMÁK: itt témakörök szerint csoportosítva lehet olvasgatni az eddig megjelent cikkeket (ide kattintva is elérhető)
  • AJÁNLÓ: itt pedig véletlenszerűen tud ajánlani az oldal az eddig cikkekből, a fő rovatok szerint csoportosítva (ide kattintva is elérhető)

A fenti két menüpont természetesen nem korlátozódik az idei év anyagaira, azokban a teljes, több éves gyűjtemény elérhető. Most viszont következzenek 2018 TOP cikkei a Techwokon.

 

Produktivitás serkentők: munkát könnyítő programok ingyen

Összegyűjtöttük, melyek azok az ingyenes szoftverek, amelyek valóban megkönnyíthetik a mindennapi munkát és tanulást a számítógép előtt ülve.

Tovább a cikkhez >>>

 

Hatékony és ingyenes Android-karbantartó és fájlkezelő app

Az Androdira olykor ráfér egy kis takarítás. Szerencsére nem kell hozzá semmiféle drága alkalmazást letölteni, hiszen itt van ez a remek ingyenes megoldás. Ráadásul ez akár praktikus fájlkezelő appként is bevethető.

Tovább a cikkhez >>>

 

Hihetetlenül hatékony ingyenes képoptimalizáló program Windowsra

Íme az egyik legjobb ingyenes képoptimalizáló program Windowsra, amellyel pillanatok alatt újratömöríthetjük képállományainkat, hogy kevesebb helyet foglaljanak, miközben a képminőség nem romlik.

Tovább a cikkhez >>>

 

Ingyenes nyelvoktató program okostelefonokra és online használatra

Ha most fognánk bele a nyelvtanulásba, ez az ingyenes online szolgáltatás tökéletes lesz a kezdetekben. Ráadásul magunkkal vihetjük okostelefonon is (iOS és Android app egyaránt van belőle).

Tovább a cikkhez >>>

 

Egy kis retró: így játszhatunk C64-es játékokat a böngészőben, ingyen

Akinek még megdobogtatja a szívét a C64 emléke, az bizonyára örömmel értesül róla, hogy rengeteg klasszikus C64-es játék játszható akár online is. Nem kell telepíteni, csak újra elmerülni a régi jó játékokban.

Tovább a cikkhez >>>

 

Kiváló ingyenes irodai csomag otthonra, magyar felülettel

Egy komplett irodai csomag, amelyben szövegszerkesztőt, táblázatkezelőt és prezentációs alkalmazást egyaránt találunk. A Microsoft Office felületére nagyon hasonló, magyar nyelvű felülettel, s teljesen ingyen.

Tovább a cikkhez >>>

 

A legjobb appok, ha szeretünk fotózni

Mindenünk a fotózás? Akkor ezeket az appokat feltétlenül vigyük magunkkal az iPhone-on. Szebb képek, hatékonyabb képmenedzselés, látványos fotó-tuning. Mindenre van egy ajánlatunk.

Tovább a cikkhez >>>

 

A 3 legjobb ingyenes fájlkezelő szoftverek Windowsra

Íme három jól bevált ingyenes fájlkezelő alkalmazás Windowsra, ha már torkig vagyunk a Windows Intéző esetlenségével.

Tovább a cikkhez >>>

 

Zseniális hangszerkesztő szoftver több platformra, teljesen ingyen

Legyen szó csengőhangok készítéséről, vagy hangfelvételek (akár interjúk) vágásáról, régi felvételek szűréséről, effektezéséről, ez a hangszerkesztő program tökéletes választás lesz Windowson és macOS-en egyaránt.

Tovább a cikkhez >>>

 

A hat legjobb ingyenes szövegszerkesztő szoftver, több rendszerre

Ugyan mutattunk már komplett irodai csomagot ingyen, de emitt a hat legjobb ingyenes szövegszerkesztő is, ha valaki szövegírásra adja a fejét. Nem csak Windoswra, hanem macOS-re is akad remek darad.

Tovább a cikkhez >>>

 

Valóban produktív appok androidos okostelefonokra

A produktivitás nem csak asztali gépeken fontos. Olykor kénytelenek vagyunk az okostelefonon menedzselni a munkánkat. Ehhez mutatunk nagyszerűen bevált produktív appokat.

Tovább a cikkhez >>>

 

A négy legjobb ingyenes képszerkesztő program több rendszerre

A képszerkesztés olykor nem egyszerű dolog. Szerencsére a cikkben bemutatott ingyenes programok jelentősen megkönnyíthetik a fotók retusálását, képek szerkesztését.

Tovább a cikkhez >>>

 

Sokoldalú ingyenes videóvágó szoftver, rengeteg látványos speciális effekttel

Ha még nem találtunk megfelelő videovágó szoftvert, akkor ezzel feltétlenül ismerkedjünk meg. Először is: ingyenes. Másodszor: brutális eszköztára van, nem csak vágáshoz, hanem speciális effektek használatához is.

Tovább a cikkhez >>>

 

A legjobb médialejátszó program minden platformra

Végül megmutatjuk, melyik az a program, amelyik a legjobban bevált a mindennapokban a különféle videó- és hangfájlok lejátszásához. Sőt, ennél még többet is tud, ráadásul szinte minden platformon (Windows, macOS, Linux, iOS, Android) használható.

Tovább a cikkhez >>>

 

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató