Havi TOP: testreszabható időjárás apptól a modern fájlkezelő programig

Már csak egyetlen nap és a februárnak is a végére érünk. Egy újabb hónap telt el, s bár az elsődleges beszédtéma és a híroldalak vezető anyaga általában a koronavírus, azért reméljük, hogy sikerült más, felemelőbb témákra is rálelni az interneten mindenkinek. Mi igyekeztünk mindent megtenni ennek érdekében és olyan teszteket, praktikákat, válogatásokat bemutatni, amelyek jól jöhetnek a mindennapokban akár a munkához, akár a szórakozáshoz.

A testreszabható időjárás apptól a modern fájlkezelő programig

Ebben a hónapban például terítékre került egy remek kis időjárás app, amely a végtelenségig testreszabható, ráadásul többféle adatforrásból lehet választani hozzá, szóval még pontos előrejelzésekre is van esélyünk vele. De hasznosak lehetnek azok a naptár appok is, amelyeket csokorba szedtünk a minap, mint a legjobbakat, amelyek jelenleg elérhetők iPhone-ra.

De nem csak az iPhone-t használóknak szolgáltunk praktikus megoldásokkal. Androidra is mutattunk egy zseniális e-mail klienst, illetve közreadtunk egy válogatást olyan – iOS-re és Androidra egyaránt elérhető – megoldásokból is, amelyekkel megoldható a valóban védett, privát kapcsolattartás.

S még ez sem minden, hiszen volt Windows 10 tuningolásPDF átszerkesztés, sőt, még Zoom tippek is. Íme a teljes lista a hónap legizgalmasabb cikkeiből:

Ne maradjon le erről sem!