Jó minőségű, ingyenes vektoros ábrák gyűjteménye: letöltés pár kattintással

Manapság rengeteg olyan ingyenes tartalmat találni a weben, amelyeket szabadon felhasználhat bárki a saját weboldalához, projektjeihez. Mutattunk már több olyan weboldalt is, melyekről jogdíjmentes fotókat lehet letölteni, s összeszedtük már azokat is, amelyeken ingyen használható vektoros ábrák találhatók. Ma ez utóbbi gyűjteményt szeretnénk bővíteni egy gyűjteménnyel, ahonnan Ingyenes vektoros ábrák tölthetők le, mindössze pár kattintással.

Vektors.pro: jó minőségű, ingyenes vektoros ábrák gyűjteménye

Vektors.pro valójában nem egy önálló gyűjtemény, hanem egy olyan oldal, amely csokorba szedi az interneten fellelhető egyéb webhelyeket, amelyeken különleges, jó minőségű, s persze lehetőleg ingyenes vektoros ábrák találhatók.

Ennek köszönhetően itt végre nem egy halom használhatatlan tucat-grafikába ütközünk, hanem – általában témaköröket feldolgozó – alkotásokba. Ilyen oldalakat persze lehet találni önállóan is a weben – anno mi is bemutattuk például az Open Doodles gyűjteményt -, de lássuk be, egyszerűbb egy gyűjtő oldalon átnézni őket, mint egyenként levadászni mindegyiket a világhálóról.

Maguk az oldalak teljesen vegyesek a stílust és a rajtuk található grafikák formátumát, felhasználási lehetőségeit illetően. Egy valami viszont közös bennünk: mindegyik jó minőségű vektoros ábrákat tartalmaz, amelyek között szinte biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő darabokat. A pontos licence feltételeket viszont érdemes mindig ellenőrizni a képeket tartalmazó oldalon, hogy biztosan csak olyan ábrákat használjunk fel saját projektjeinkhez, amelyeknél ez megengedett (elsősorban üzleti felhasználás esetében kérdés ez).

Ne maradjon le erről sem!