Havi TOP: szeptember legnépszerűbb programjai, IT tippjei

Igaz, túl vagyunk már a nyáron, így egyszerűbb folyamatosan nyomon követni az online magazinok napi megjelenéseit, de arra gondoltunk, megtartjuk a nyáron megkezdett Havi TOP összeállítást. Így ha valaki esetleg lemaradt volna szeptemberben – a munkába való visszarázódás közepette – néhány tesztünkről, gyakorlati tippünkről, az alábbiakban megtalálja, melyek voltak a szeptember legnépszerűbb programjai, IT tippjeit itt, a Techwokon.

Szeptember legnépszerűbb programjai, IT tippjei

Ebben a hónapban volt szó a frissen megjelent Parallels Destkopr 12-ről, amely akár DirectX 11 támogatással is képes windowsos alkalmazások (így játékok) futtatására macOS alatt, virtuálisan. 

Emellett megmutattuk, melyik szerintünk a legjobb rádiós app iPhone-ra, illetve tanácsokkal szolgáltunk a fájlok, programok, dokumentumok gyors és biztonságos letöltéséhez.

De megmutattuk azt is, miként vigyázhatunk jelszavainkra, vagy hogyan ellenőrizhetjük, feltörték-e valamelyik online fiókunkat.

De ez csak néhány példa az e havi kínálatból. Az alábbi listában megtalálhatók a legnépszerűbb szeptemberi cikkeink. Kellemes olvasást!

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató