Havi TOP: 2020 júniusának legnépszerűbb cikkei

Meglehetősen szeszélyesen kezdődött a nyár, szokatlanul kevesen indultak még neki nyaralni. Aki mégis megtette és emiatt, vagy épp ellenkezőleg, a munka hevében maradt le esetleg a júniusi Techwok cikkek valamelyikéről, most bepótolhatja. Szokásunkhoz híven összeszedtük ugyanis, hogy melyek voltak 2020 júniusának legnépszerűbb cikkei itt az oldalon.

2020 júniusának legnépszerűbb cikkei a Techwokon

E hónapban is igyekeztünk változatos témákat feldolgozni, hogy jusson olvasnivaló a Windows, macOS, iOS, Android alkalmazások iránt érdeklődőknek egyaránt, de azok se maradjanak új infók nélkül, akik inkább az online szolgáltatások iránt érdeklődnek.

Összeszedtük például a – szerintünk – legjobb Windows alkalmazásokat, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen notebookról vagy asztali PC-ről sem. Emellett mutattunk egy érdekes böngészőt, amelyet kifejezetten a gamerek használhatnak ki, mégpedig leginkább játék közben.

De szóba került a Windows 10 Tálcájának a rendszer színeitől független átszínezése is, és ha már rendszert szépítgettünk, megnéztük, melyek a legjobb háttérképek egy notebookra vagy Macbookra.

Terítékre került még ezeken túl egy nagyszerű kamera alkalmazás is (iOS-re és Androidra), amely Photoshop mágust varázsolhat bárkiből, anélkül, hogy egyáltalán megnyitná a Photoshopot. S hasonlóan grafikusi képességekkel ruház fel bárki, aki Macet használ a Text Art 4 is, amelynek újdonságiról is lerántottuk a leplet e hónapban.

S még mindig nincs vége, hiszen megmutattuk, miként lehet visszaszerezni a véletlenül törölt fájlokat a merevlemezről vagy a memóriakártyáról, melyek a legjobb időjárás appok iPhone-ra és Androidra, vagy éppen melyek legjobb, biztonságos felhő szolgáltatások.

De akadtak még ezeken felül is izgalmas témák. A teljes listát a legjobbakról itt mutatjuk:

Ne maradjon le erről sem!