Havi TOP: 2020 áprilisának legizgalmasabb cikkei

Ismét eltelt egy hónap, és sajnos tisztában vagyunk vele, hogy a címben szereplő “legizgalmasabb” maximum IT területen állja meg a helyét, hiszen ezt a hónapot is inkább a COVID-19 járvánnyal kapcsolatos írások uralták az interneten.ű

Mindenesetre reméljük, hogy ezúttal is sikerült aktuális és praktikus ötletekkel szolgálnunk, például azoknak, akik otthonról kezdtek el dolgozni. Nekik összeszedtük, mire kell odafigyelni, ha szeretnénk a céges – és magán – adatainkat állományainkat biztonságban tudni a távolról végzett munka idején is, vagy éppen azt, hogy milyen programokkal érdemes helyettesíteni a Zoomot amikor videokonferenciáznánk.

De egy csokorba gyűjtöttük áprilisban a legjobb ingyenes videoszerkesztő szoftvereket (Windows, macOS, Linux), a legjobb megoldásokat a Photoshop kiváltására, sőt, egy cikkben megtalálják a legjobb Windows és macOS gyorsító, karbantartó alkalmazásokat is, melyek közül több akár ingyen is használható. Következzenek hát április legizgalmasabb (IT) cikkei, a Techwokról:

Ne maradjon le erről sem!