Havi TOP: július legnépszerűbb cikkei

Újabb hónap telt el az idei nyárból, mi pedig reméljük, hogy mindenki kihasználja a jó időt. Ami persze egyben azt is jelenti, hogy esetleg lemarad egy-egy izgalmas cikkről néha. Ámde semmi baj, mi most – egy újabb havi TOP keretében – összefoglaljuk, melyek voltak a július legnépszerűbb tesztjei, tippjei itt a Techwokon, hogy bárki kényelmesen bepótolhassa az elmaradását.

Havi TOP: július legnépszerűbb cikkei

Ebben a hónapban több olyan összeállítással szolgáltunk, amelyekben témakörök szerint csoportosítva mutattuk be a legjobb programokat és online szolgáltatásokat. Az egyik ilyen alkalommal például csokorba szedtük a legjobb cross-platform programokat, amelyek jól jöhetnek a mindennapi munkában, ráadásul több rendszeren és eszközön is gond nélkül használhatjuk őket.

Sőt, a Macet használóknak külön cikkel szolgáltunk ebben a témakörben, ugyanis összeszedtük, melyek a legjobb, napi munkát megkönnyítő segédprogramok macOS-re a Setapp gyűjteményéből.

S hogy maradjunk még egy kicsit a válogatásoknál: ebben a hónapban megmutattuk azt is, milyen online szolgáltatásokat érdemes választania a hatékony munkára és sikerre vágyó kisvállalkozóknak, szabadúszóknak.

S ha már vállalkozásoknál tartunk: manapság egy szabadúszó, vagy egy kisvállalkozó is nehezen érhet el sikereket, ha nem rendelkezik saját honlappal. Júliusban mutattunk egy zseniális online szolgáltatást, amely ingyenes – SSL tanúsítvánnyal ellátott – tárhelyet és nagyon könnyen használható webszerkesztő felületet is ad bárkinek. Így akár teljesen ingyen, pár óra alatt összerakhatunk egy modern, reszponzív weboldalt, bármilyen témában. 

De szolgáltunk néhány gyakorlati tippel is. Így például mutattunk pár ingyenes programot, amelyekkel könnyedén áttetszővé tehető egy-egy fotó, grafika háttere

Aztán szóba került még az is, miként lehet egyetlen kattintással telepíteni az összes kedvenc ingyenes alkalmazásunkat, vagy éppen visszaszerezni véletlenül törölt dokumentumokat, képeket, zenéket, videókat és más fájlokat a merevlemezről vagy külső adathordozókról.

Végül azt is megmutattuk, hogyan küldhető – teljesen ingyen is – titkosított e-mail az ismerősöknek, ügyfeleknek, hogy a levél tartalmát tényleg csak az tudja elolvasni, akinek címeztük.

Ne maradjon le erről sem!