Profi fejléc készítése Facebookra, LinkedInre, Twitterre, pár kattintással

Az elmúlt években mutattunk már számtalan megoldást arra, hogy miként lehet egyszerűen és gyorsan készíteni bannereket, fejléceket akár az Instagramra, akár a Facebookra, s más közösségi oldalakra. Sőt, olyan online eszközt is bemutattunk már, amely a feltöltött képeket egyetlen kattintásra több – a közösségi oldalaknak megfelelő – méretre vágja, hogy aztán a megfelelőt kiválasztva, kényelmesen feltölthessük azt Facebook, LinkedIn, vagy Twitter fiókunkba. Ma ezt a gyűjteményt bővítjük egy igazán remek darabbal. Az alábbi, ingyenes online szolgáltatás segítségével pár mozdulattal megoldható egy profi fejléc készítése Facebookra, LinkedInre, vagy éppen Twitterre. Nem lesz szükségünk fotóra, sem annak megfelelő méretezésére. Mindkettőről gondoskodik a Mind Your Banners.

Mind Your Banners: profi fejléc készítése Facebookra, LinkedInre, Twitterre

Mind Your Banners egy rendkívül egyszerűen használható online eszköz, amellyel válogatott, jó minőségű képekből kreálhatunk látványos és asztali gépre, illetve mobil eszközökre is megfelelően méretezett fejlécet. Ehhez kapunk seregnyi ingyenes, szabadon használható fotót (javarészt az Unsplash oldalról, de minden fényképnél megtalálható annak közvetlen linkje a forráshoz, a fotós avatarjára kattintva).

Az oldal használata, kiválasztjuk a gyűjteményből a számunkra legmegfelelőbb képet – a nézőképek fölötti részen témák szerint szűrhetjük is a kínálatot -, majd a Download gombra kattintva eldöntjük, hogy melyik közösségi oldalra optimalizált változatban szeretnénk letölteni azt (Facebook, LinkedIn, Twitter). Ha épp mindegyik fiókunkhoz fejlécet akarunk készíteni, letölthetjük a képeket egyetlen ZIP csomagban is.

Sajnos testreszabási lehetőség nincs, vagyis nem módosíthatjuk a fotók pozícióját az előnézeti képeken. Azok csak informális jellegűek, hogy lássuk, miként fest majd a megvágott fénykép. De ha hirtelen felindulásból szükségünk lenne egy profi fotóra fejlécként, ennél gyorsabb megoldást aligha találunk.

Ne maradjon le erről sem!