Látványos kollázs Facebook fotóinkból

Korábban mutattunk egy remek online szolgáltatást, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan készíthetünk látványos fejlécet, nyitóképet Facebook oldalunkra. Sőt, fotómozaik készítéséhez is szolgáltunk már ingyenes programmal.

Ezúttal egy olyan webes alkalmazással szolgálunk, mellyel a Facebookon összegyűlt fotóinkból készíthető – szintén nagyon látványos – kollázs.

 

PosterMyWall

A PosterMyWall egy gyors és ingyenes regisztráció után azonnal rendelkezésünkre áll. Nem csak montázsokat, de naptárakat, plakátokat is kreálhatunk vele. Ha szeretnénk Facebook fotóinkból villámgyorsan összehozni egy látványos kollázst, ennél jobb eszközt szinte nem is találhatnánk.

Csak kattintsunk a Create a Design / New InstaCollage menüpontra, válasszuk ki a leendő képünk fekvését, majd adjunk engedélyt a programnak, hogy hozzáférjen online tárolt fotóinkhoz. Ezután már gond nélkül kiválaszthatjuk, mely képek szerepeljenek majd a mozaikban. Több albumból is beválogathatunk képeket, ami már csak azért is fontos momentum, mert minimum 80 fotót javasolnak a készítők a kollázs készítéséhez.

Ha elkészültünk, egy kattintás és már készül is a képünk, ami a fotók mennyiségétől és méretétől függően eltarthat egy darabig. Ezután még választhatunk elrendezést, keret-típust, képeffektet stb., majd elkészülhet a végleges összeállítás.

Sajnos a PosterMyWall nem ingyenes, a kész képet nyomtatva vagy digitális változatban is csak akkor kapjuk meg nagy felbontásban, ha fizetünk érte.

Viszont ha beérjük kisebb mérettel, akkor az elkészült anyagot a böngészőnkben megszokott módon, képként lementhetjük a gépünkre (jobb klikk a képen és Save Images As…, vagy hasonló menüpont, böngészőtől függően). Online felhasználásra gyakorlatilag tökéletesen megteszi ez is.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató