Az egyik legjobb oldal ingyen használható zenék letöltéséhez

Oldalunkon többször is szerepeltek már olyan honlapok, amelyekről ingyen lehet zenét letölteni, s itt most elsősorban nem arra gondolunk, hogy az ember megtalálja rajtuk kedvenc Peter Gabriel lemezeit és díjmentesen magáévá teheti bármelyiket, hanem arra, hogy saját projektekben (például videók, prezentációk stb.) használhatjuk ezeket a dalokat, teljesen szabadon. Mutattunk ilyen oldalakat ebben a cikkben, vagy éppen ebben (utóbbit kifejezetten Facebook videókhoz), de van egy szabadon letölthető tartalmakat összegyűjtő aloldalunk is (ingyenes fotókkal, videókkal, dalokkal, hangeffektekkel, fontokkal stb.). Ma viszont az egyik legjobb zeneletöltő oldalt szeretnénk megmutatni, ingyen használható zenék letöltéséhez.

Jó minőségű, ingyen használható zenék letöltése

A Free Stock Music felépítése nem éppen bonyolult, de ez csak egy okkal több arra, hogy gyorsan megkedveljük. A WordPress alapú honlapon csupa olyan zeneszám található, amelyeket szabadon használhatunk szinte bármilyen projektben. A Free Music menüpontban szűrhetünk kategóriák szerint is, de az is egy megoldás, ha az oldal keresőjébe írjuk be a kívánt témát (vagy mondjuk hangszert) és így nyálazzuk át a gyűjteménynek azt a részét, amely a leginkább megfelel az elvárásainknak. A dalokat mp3, wav vagy aiff változatban tölthetjük le, ez változó, attól függ, milyen formátumban lettek feltöltve a gyűjteménybe. Van, amelyiket mindhárom verzióban megtaláljuk, így megúszható a konvertálgatás.

A letöltés egyetlen feltétele egy ingyenes regisztráció az oldalon, amelyhez használhatjuk Facebook vagy Google fiókunkat is, de ha úgy szimpatikusabb, létrehozhatunk felhasználónév + jelszó kombinációval is egy új fiókot a rendszerben. Ha ezután belépünk, már szabadon letölthetjük bármelyik hangfájlt.

A Free Stock Music kifejezetten jó minőségű dalokat gyűjt csokorba, szóval ha épp a legújabb videónkhoz keresünk zenei aláfestést, érdemes ide ellátogatni. Nagyon jó esélyünk van rá, hogy találjunk olyan dalt amilyenre vágyunk.

Ne maradjon le erről sem!