Hihetetlenül szép őszi háttérképek letöltése, kiváló minőségben

A mai napon hivatalosan is beköszöntött az ősz, így arra gondoltunk, meglepjük olvasóinkat egy, az évszakhoz illő válogatással. Az Unsplash oldalon ugyanis van egy nagyszerű összeállítás, amelyben nagyfelbontású, hihetetlenül szép őszi háttérképek találhatók.

Unsplash válogatás: hihetetlenül szép őszi háttérképek letöltése

Az Unsplash amúgy is igyekszik felhasználói kedvében járni a folyamatos fejlesztésekkel (lásd képkeresés fotó alapján, WordPress oldalakba beépülő jogdíjmentes képgyűjtemény, vagy ingyenes képek a Google Diák alkalmazáshoz). Emellett pedig folyamatosan egyszerűsítik a hatalmas – szabadon felhasználható – képgyűjtemény áttekinthetőségét a különféle összeállításokkal. Így például külön aloldalt raktak össze az oktatási projektekhez illő képeknek.

De időről időre akadnak új szerkesztőségi összeállítások is, amelyek közül ma kiemelnénk egyet, amelyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el: HD Autumn Wallpapers

Ebbe a csomagba – szerintünk – csodálatos, valóban őszi hangulatot árasztó fotók kerültek, különféle formátumban, így az is megtalálja majd a kedvére valót, aki a számítógépet, s az is, aki az okostelefont öltöztetné őszi hangulatba. Ha valaki esetleg nem tudná, hogy miként lehet a letöltött fotót háttérként beállítani a gépen vagy a telefonon, korábbi cikkünkben megtalálja a megoldást, több rendszerhez is (Windows, macOS, iOS, Android).

Aki pedig kevesellné a válogatásba bekerült képeket, növelheti a választékot, ha rákeres az autumn szóra az Unsplash keresőjében (ide kattintva ez máris megoldva), vagy átnézhet a szintén ingyenes képeket kínáló Pixabay-re, Pexels-re is.

Ne maradjon le erről sem!