Új Chrome külsők a Google-tól, elegáns fekete felülettel is

A Chrome egy villámgyors és kifejezetten szerethető webböngésző, még akkor is, ha be kell látni, hogy egy erőforrás-zabáló óriássá nőtte ki magát a kezdetek óta. Ennek legfőbb oka azonban pont az egyik előnye: bővíthető egy halom kiegészítővel, így teljesen testreszabható a tudása, működése, s persze a külseje is. Utóbbival kapcsolatban anno már szolgáltunk tippel, hogy miként lehet teljesen ízlésünkre formálni a böngésző megjelenését. Ezúttal is hasonló megoldást mutatunk: napvilágot láttak ugyanis új Chrome külsők a Google-tól, amelyek között megtalálható az egyelőre még készülő – de a korábban mutatott módszerrel már kipróbálható – éjszakai üzemmódhoz hasonló fekete felület is.

Új Chrome külsők a Google-tól: színkavalkád

A Google Chrome felületének cseréje ezúttal mindössze pár kattintásba kerül majd. A Chrome webáruházából ingyen és bérmentve tölthetjük ugyanis le a Published by Google csomag bármely tagját. A nyolc különféle színösszeállítás között szerintünk bárki megtalálja a neki megfelelőt.

Aki már tűkön ül a meglehetősen lassan készülő éjszakai üzemmód miatt, annak átmeneti megoldásként jól jön majd a Just Black téma, amely nagyjából azt hozza a felületet illetően, amit majd az éjszakai üzemmód is, bár ott a sötét színvilág a menüt és a többi Chrome képernyőt is érinti majd, szóval a kettő azért nem teljesen ugyanaz. Kétségtelen, hogy nagyon látványos és ízléses palettákból válogattak a készítők, szóval bármely témával jól járunk, ha már unjuk a Chrome eredeti, szürke külsejét. Bármely téma tetszik meg nekünk a kínálatból, azt egyetlen kattintással telepíthetjük és bekapcsolhatjuk.

Ha utólag mégis tévedésnek ítéljük az egész hóbelevancot, a böngésző Beállítások felületén bármikor visszatérhetünk az eredeti felülethez.

Ne maradjon le erről sem!