A legjobb ingyenes csengőhang letöltő oldalak

A legtöbb felhasználó igyekszik kicsit egyénire szabni okostelefonját, ha más nem, különféle háttérképekkel. Erre akadnak extrém megoldások is, például amikor “átlátszóvá” varázsoljuk iPhone-unkat, egy cseles háttérkép segítségével (erről itt írtunk le mindent részletesen). De ugyanígy egyedivé teheti a készüléket, ha az ízlésünknek megfelelő csengőhanggal látjuk el. Éppen ezért arra gondoltunk, megmutatjuk, melyek a legjobb csengőhang letöltő oldalak jelenleg.

Frissítés 2019.05.23.: A témával kapcsolatban elolvashatja újabb összeállításunkat erre a linkre kattintva.

Ingyenes csengőhang letöltő oldalak

Korábban mutattunk már egy oldalt, ahol kedvenc zenéinkből vagy hangeffektjeinkből kreálhatunk csengőhangot bármilyen okostelefonhoz, ingyen és bérmentve. Ha viszont valakinek nincs kedve ezzel pepecselni, inkább kész csengőhangokkal töltené fel a telefonját, annak érdemes az alábbi oldalak közül válogatni.

Az egyik legjobb oldal a Zedge, amelyhez ugyan léteznek különféle mobil appok is (Androidra és iOS-re egyaránt), mi mégis inkább azt javasoljuk, hogy érdemesebb magáról az oldalról letölteni azokat, a készülékünknek megfelelő formátumban (Android esetében ez általában az mp3, míg iPhone-nál az m4r). Ehhez az oldal mindent megad, amire szükségünk lehet: kiválaszthatjuk készülékünk típusát, hogy a letöltésnél biztosan a megfelelő formátumot kapjuk, illetve kereshetünk is a hatalmas gyűjteményben, kategóriák, vagy akár kulcsszavak alapján egyaránt. Filmzenék és játékok zenei aláfestése, nészerű slágerek, filmes hangeffektek (ja, ja R2D2 és társai, nomeg a Bagoly…) egyaránt találhatók itt. Letöltés után a készülékünknek megfelelő módon izzíthatjuk be a letöltött hangfájlokat csengőhangként.

Szintén remek kis gyűjtemény a Tones7 ahol a számunkra izgalmas hangfájl kiválasztása (itt is van kategóriák szerinti szűrés és keresési lehetőség egyaránt) után rögvest letölthetjük a fájl mp3 vagy m4r formátumban. Egyszerű felépítésű oldal, nem nagyon lehet eltévedni rajta.

Csengőhang letöltés slágerekből

Ennél sokkal pofásabbra sikerült oldal a Melofania, amely viszont elsősorban az aktuális zenei slágerek csengőhang változatát keresőknek lesz hasznos, minthogy itt főként ilyeneket találunk, borítóképpel, belehallgatási lehetőséggel. Letölteni szintén mp3 vagy m4r formátumban lehet, szóval itt is le van fedve minden platform.

A fenti oldalak valamelyikén szinte biztosan megtaláljuk, amit keresünk, legyen szó slágerről vagy különleges hangokról, esetleg mókás beszólásokról. A letöltött csengőhangokat a telefonra másolva – iPhone esetén legegyszerűbb az iTunes alkalmazáson keresztül, Androidon pedig akár közvetlenül a készülék fájlrendszerének Ringtones mappájába helyezve – már csak ki kell választani a készülék Beállítások menüpontjában, hogy csengőhangnak vagy mondjuk beérkező üzenetek hangjaként szeretnénk-e inkább használni a kérdéses hangfájlt. S ettől kezdve egy újabb lépéssel közelebb kerültünk hozzá, hogy tényleg egyedibb készülékünk legyen.

Ne maradjon le erről sem!