Nosztalgia háttérképek Microsoft Teams-hez vagy az Asztalra

Nosztalgiázni jó dolog, legalábbis mi szeretünk olykor visszatekinteni a számítástechnika múltjába: futtattunk már Widows 98-at és macOS System 7-et is a böngészőben, s játszottunk régi klasszikus DOS és C64 játékokkal is hasonló módon. Ezúttal következzenek nosztalgikus hangulatú háttérképek Microsoft Teams használók számára. Ezeket elsősorban a Microsoft Teams-ben tartott megbeszéléseknél lehet felhasználni a valódi háttér kitakarására, de adott esetben háttérképként is jól mutathatnak Windowson.

Nosztalgia háttérképek Microsoft Teams-hez vagy az Asztalra

Korábban mutattunk már néhány remek forrást azoknak, akik szeretnék lecserélni maguk mögött a hátteret amikor videós megbeszéléséken vesznek részt. Akkor egy olyan oldalt mutattunk, amely profi háttereket kínál – ingyen is – erre a célra Skype, Microsoft Teams, Google Meet és Zoom alkalmazásokhoz.

Mai ajánlatunk elsősorban a Microsoft Teams felhasználóknak szól, lévén ezúttal a Microsoft által közzétett csomagról van szó. Ám mivel az érintett képeket egyszerű JPG formátumban lehet letölteni, adott esetben használhatjuk őket egyszerű asztali háttérképként is, vagy éppen beüzemelhetők bármely másik videochat alkalmazásban.

A Microsoft Teams Custom meeting backgrounds aloldaláról számtalan remek háttérkép tölthető le a virtuális meetingekhez, többféle témakörben. Itt biztosan mindenki talál kedvére valót, ám a számítástechnika őskorára még emlékezők számára szeretnénk felhívni a figyelmet egy négy képből álló pakkra: a neve Nostalgia, s találunk benne négy, full HD hátteret, amelyeken modern felfogásban születik újjá a Microsoft Office egykori gémkapcsa, a Windows régi háttérképe, a Paint alkalmazás és a Pasziánsz kártyajáték.

Nem állítjuk, hogy korszakalkotó képek, de mégis nagyon hangulatosak, szóval aki szeret visszagondolni a régi időkre, annak érdemes lehet beüzemelni közülük az egyiket háttérképként a Teamsben vagy a Windowsban.

Ne maradjon le erről sem!