Új macOS Big Sur és iOS 14 háttérképek letöltése, újragondolt változatban

Idén ősszel érkeznek az Apple macOS és iOS rendszereinek új verziói: a macOS Big Sur és az iOS 14. Mindkét rendszer temérdek újdonságot hoz majd, mind a felületüket, mind a funkcióikat tekintve, de van még egy extra, amely minden új Apple rendszer kiadásakor felpezsdíti a közösségi oldalakat: az új háttérképek. Ez persze ízlés kérdése, biztosan van, akit teljesen hidegen hagy, hogy milyen új hátterekkel érkeznek a rendszerek (van ennél fontosabb szempont, ez kétségtelen), ám akinek megtetszett az Apple WWDC Keynote-jában látott alap háttér és szívesen használna már most is hasonló stílusú, színvilágú háttérképet, annak most megmutatjuk, hogyan oldható meg a macOS Big Sur és iOS 14 háttérképek letöltése, ám ezúttal kicsit újragondolt változatban.

AR7 újra alkotott: új macOS Big Sur és iOS 14 háttérképek letöltése, újragondolt változatban

Ha valaki folyamatosan olvas minket, bizonyára nem most találkozik nálunk először az AR7 művésznévvel. Anno mutattunk egy zsáknyi csodás, színátmenetes háttérképet, amelyet a Twitteren ezen a néven futó grafikus készített és tett ingyen elérhetővé.

Úgy tűnik, a macOS Big Sur és az iOS 14 megjelenése is megihlette, mert immár letölthetők legújabb képei, amelyek e két rendszer alapértelmezett háttérképeinek újragondolt verziói.

Mint az lenni szokott nála, ezúttal is elérhetők a képek a Twitteren és a saját oldalán egyaránt, viszont a letöltési linkek egy-egy megosztott Google Drive mappára mutatnak. Ezekről lehet letölteni a moddolt verziókat: az iOS 14 hátterek itt, macOS Big Sur hátterek itt találhatók. Mindegyik többféle színvariációban és méretben tölthető le, így biztosan mindenki megtalálja a kedvére való színvilágot iOS-re és macOS-re egyaránt (értelemszerűen használhatók más platformokon is).

Júliusban amúgy várható az első publikus béta verziók megjelenése is a két rendszerből, szóval aki az újragondolt változatok helyett inkább eredeti környezetben szeretné beüzemelni az eredeti háttereket, annak már nem kell sokáig várnia (amúgy az eredeti hátterek is szárnyra keltek már az interneten a fejlesztői bétáknak köszönhetően). Mindazonáltal ha valakinek fontos adatok vannak a gépén és napi szinten, pénzkeresésre használja a rendszert, annak emiatt nem érdemes belevágni a béták telepítésébe. Érdemesebb kivárni a hivatalos macOS Big Sur és iOS 14 verziók megjelenését, amikor már jó eséllyel stabilan működik a rendszer.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató