Napi tennivalók rendszerezése villámgyorsan

Rengeteg remek to-do alkalmazás van, mi is teszteltünk már többet (The Hit List, OmniFocus stb.), minden rendszerre (személyes kedvencünk egyébként a Wunderlist, amely több válogatásban helyet kapott). Ezek azonban igen összetett alkalmazások, amelyek ugyan tökéletesek a napi teendők egyszerű összeírására és nyomon követésére is, de azért jóval túlmutatnak ezen a funkción. Ha nekünk csak a napi tennivalók rendszerezése a célunk, akkor viszont megúszhatjuk akár telepítés nélkül is, a böngészőben.

 

Taskade: napi tennivalók rendszerezése, megosztása

A Taskade egy ingyenes online szolgáltatás, amely kifejezetten azzal a céllal készült, hogy napi tennivalónkat legyen hol vezetni. Ráadásul az itt összeállított listához azonnal kapunk közvetlen linket is, amelyet megoszthatunk ismerősökkel, kollégákkal. Ők nem tudják szerkeszteni a listát, de látják, hogy milyen feladatokat vettünk fel oda és melyiket jelöltük már elkészültnek.

Regisztrálhatunk is a szolgáltatásba, de adott esetben még regisztráció nélkül is működik, így villám megoldásként is remekül megállja a helyét.

Aki igazán kényelmesen akarja használni, annak javasolt a Chrome plug-in telepítés, hogy még jobban kéznél legyenek a dolgok. Gyors, egyszerű, letisztult módja ez a napi teendők vezetésének. Érdemes kipróbálni!

Ne maradjon le erről sem!