Megújult Spark 1.2 és PDF Expert 2.2

Egyik kedvenc macOS és iOS fejlesztőnk, a Readdle két alkalmazását is frissítette az utóbbi napokban.

 

Spark 1.2

A Spark nevű levelezőkliens maces verziójának frissítése immár lehetővé teszi a címkék használatát, így mostantól sokkal egyszerűbben tudjuk benne rendszerezni leveleiket. Hasonló célt szolgál az átalakított mappa-kezelés is. Mostantól mi határozhatjuk meg, hogy mely mappák legyen elérhetők egyetlen kattintással az oldalsávról (spam, trash stb.), ráadásul mindegyiknél külön beállítható, hogy mutassa-e a program a mappában található olvasatlan levelek számát. Van Smart folder funkció is, így kialakíthatunk olyan mappákat is, amelyekben adott szempontok alapján, automatikusan szűri ki nekünk a megfelelő leveleket a program.

Ha valakit részletesebben érdekel a Spark és lehetőségei, annak javasoljuk korábbi tesztünk elolvasását. A program amúgy teljesen ingyenes.

 

PDF Expert 2.2

A PDF Expert 2-ről szintén írtunk már részletes tesztet. A népszerű PDF olvasó es PDF szerkesztő alkalmazás új, 2.2-es verziója kevés, ám annál hasznosabb újdonságot hozott. A fő változás a PDF szerkesztő felületet érinti, mostantól szinte ugyanolyan kényelmesen szabhatunk át egy PDF fájlt, mintha a Wordben dolgoznánk egy dokumentumon. A szövegek szerkesztése, a képek elrendezése kifejezetten hatékonyan oldható meg az új változatban.

Egyszerűsödött a megfelelő olvasási felület kiválasztása is: mostantól közvetlenül az eszköztárról érhetők el a különféle nézetek (összehasonlítás, olvasás, rendszerezés stb.).

És ami még fontos: innentől kezdve egyszerre kereshetünk minden éppen megnyitott PDF dokumentumban, ami igencsak meggyorsítja a kívánt tartalmak megtalálását.

 

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató